Excursie van Hurghada naar Caïro en Alexandrië 3 dagen met de bus

volwassenen
250.00
kind
130.00
Selecteer reisdatum
Vul het totaal aantal reizigers in
Verzend verzoek
 • Afhaalservice
 • Beschikbaarheid : Dagelijks
 • Oppakken: 04:30 uur
 • Opbrengst: 23:30 uur
Geniet tijdens uw vakantie in Hurghada van een privéexcursie van 3 dagen naar Caïro en Alexandrië met de bus en bezoek de piramides van Cheops, Chephren, de Sfinx, het Egyptisch Nationaal Museum, Bazar Khan El-Khalili, het Grieks-Romeins Museum, de Zuil van Pompeius, het Romeinse amfitheater en de catacomben van Kom esch-Schukafa, bezoek dan het fort Kait Bey, waar de beroemde vuurtoren Pharos zou hebben gestaan en de beroemde bibliotheek van Alexandrië

Prijzen

Price per Person
 • 250.00 Price per volwassenen
 • 130.00 Price per kind

Bij de prijs inbegrepen

 • Busreis Hurghada-Caïro-Alexandrië-Hurghada
 • Alle toegangsprijzen voor de bezienswaardigheden
 • Overnachting in een 4-sterrenhotel inclusief ontbijt
 • Privé Duitstalige gids
 • Bezoek aan een papyrusinstituut op aanvraag

Niet bij de prijs inbegrepen

 • Drankjes in het restaurant
 • Felluk rit
 • Alle toevoegingen die niet in het programma worden genoemd

Route

Alexandrië 2 dagen en Caïro 1 dag

Beschrijving:

Deze excursie biedt de mogelijkheid om de belangrijkste bezienswaardigheden van Caïro en Alexandrië te bewonderen; de grootste steden van Egypte.

De 475 km lange reis per bus brengt je langs de prachtige route langs de Rode Zeekust en door de imposante Oostelijke Woestijn naar Caïro. Het duurt ongeveer 6 uur.

В «Кайро» ачинается «Сия дас программа с бесхитростным созданием мира»; de piramides van Gizeh en de sfinx.
Bezoek na de lunch het Egyptisch Nationaal Museum, een van de meest interessante bezienswaardigheden in Caire. daarna vindt een unieke stadstour plaats in zowel de oude stad als het moderne deel van Caïro. Je bezoekt ook de Khan-el-Khalili Bazaar.
ель Rijd vervolgens naar uw geboekte hotel.
Op dag 2 in de ochtend rijdt u naar Alexandrië - de op een na grootste stad van Egypte - gesticht in 331 voor Christus. Chr. фон Александр ем Great werd gebouwd. Bezoek na de lunch het Grieks-Romeins Museum, de Zuil van Pompeius, het Romeinse amfitheater en de Kom Esh-Shukafa-catacomben. Na het diner heeft u de gelegenheid om langs de beroemde dijk te wandelen.

Op de 3e dag bezoekt u Fort Kait Bey, waar de beroemde vuurtoren van Pharos zou hebben gestaan. Bezoek dan de beroemde bibliotheek van Alexandrië. Na de lunch terug naar Hurghada.

Diensten inbegrepen:

Busreis Hurghada-Caïro-Alexandrië-Hurghada

Bezoek aan de piramides van Gizeh en de sfinx

Bezoek aan het Egyptisch Museum

Bezoek aan een van de grootste moskeeën in Caïro

Stadstour door de oude en moderne wijken van Caïro

Bezoek aan de bazaar van Khan El Kallili

Bezoek aan het Grieks-Romeins museum

Bezoek aan de Pompeiuszuil en het Romeinse amfitheater

Bezoek aan de catacomben van Kom Esh-Schukafa

Stadstour door de beroemde dijk van Alexandrië

Bezoek de Kait Bey Citadel en de bibliotheek van Alexandrië

Overnachting in een 4-sterrenhotel inclusief ontbijt

Volpension (alle drankjes zijn exclusief)

Privé, Duitstalige gids

Alle toegangsprijzen voor de bezienswaardigheden en transfers inbegrepen

Bezoek eventueel een papyrusinstituut

Meenemen

Geldig paspoort met visum

ontbijtpakket

camera

Warme kleding in de winter

Lichte kleding in de zomer

zonnebril

Caïro 2 dagen en Alexandrië 1 dag

Dag 1: Caïro

Boek Tour Egypt gids haalt u om 2:00 uur op bij uw hotel in Hurghada voor uw zeer interessante excursie naar Caïro en Alexandrië.Vervolgens gaat u naar Caïro in een bus met airconditioning. Aangekomen in Caïro, wordt u hartelijk verwelkomd door onze gids. Bezoek eerst het Egyptisch Museum. Tijdens de rondleiding beantwoordt uw gids graag al uw vragen over de exposities. Geniet daarna van een authentieke Egyptische lunch en bezoek de Albasten Moskee, het symbool van Caïro. daarna vindt een unieke stadstour plaats in zowel de oude stad als het moderne deel van Caïro. Je bezoekt ook de Khan-el-Khalili Bazaar. Daarna rijdt u naar uw geboekte hotel.Na het inchecken heeft u wat tijd om uit te rusten en u voor te bereiden op de lange nacht in Caïro. Breng de avond door zoals je wilt of boek een fantastische klank- en lichtshow bij de piramides

Op de 2e dag. Alexandrië

Na het ontbijt begint het tweede deel van uw tour vanuit het hotel. Na een rit van 3 uur bezoekt u de beroemdste bezienswaardigheden van Alexandrië. Bezoek eerst de Qaitbay Citadel, gebouwd door Sultan Qaitbay in de 15e eeuw in de buurt van de oude vuurtoren van Alexandrië. Daarna heeft u de gelegenheid om het prachtige Montazah-paleis te bewonderen, waarin de Turkse en Florentijnse bouwstijlen zijn gecombineerd, en ook een uitstapje te maken naar de nieuw gebouwde bibliotheek van Alexandrië. Bezoek ten slotte het Romeinse kerkhof, waarvan de catacomben uit de rots zijn uitgehouwen. Aan het einde van de tour wordt u naar uw geboekte hotel in Caïro gebracht.

Dag 3: Caïro

De volgende ochtend wordt u om negen uur opgehaald bij het hotel en rijdt u direct naar de beroemde piramides en de Sfinx. Neem drie uur de tijd om deze fantastische en duizenden jaren oude gebouwen te bewonderen. Ga daarna verder richting Saqqara, waar een heerlijke lunch op je wacht. Bezoek daarna de trappenpiramide van Saqqara.

Ontmoetingspunt: uw hotel in Hurghada-- Retourpunt uw hotel in Hurghada

Reviews (0 Reviews)

Hoe boek je?

Hoe kunt u boeken? Uw vragen/zorgen zijn erg belangrijk voor ons. Daarom kunt u ons in dringende gevallen ook telefonisch bereiken op het mobiele nummer 00201000835673 (WhatsApp en Viber berichten zijn ook mogelijk) "bijna" 24 uur of per direct mail naar info@book-tour-egypt.com .... Invullen in de gegevens op de "Reserveer nu" pagina, e-mail ons of bel 00201000835673. Dan maken we een passende afspraak met onze gids in uw hotel. Na uw aankomst zal hij u ontmoeten en u meer informatie geven over de door u geboekte excursie, uw vragen beantwoorden en u het ontvangstbewijs al... ...Lees verder

Hoe betaal je ?

U kunt het gehele bedrag of een aanbetaling via uw bank overmaken op onze rekening of contant betalen ter plaatse in Egypte. Wanneer u in Egypte aankomt, zal onze gids u bezoeken in het hotel, het geld of het saldo ophalen en u het ontvangstbewijs geven Wij bieden vijf opties: - U kunt het gehele bedrag of een aanbetaling op onze rekening overmaken via uw bank - Overboeking van het volledige bedrag of een deel van het bedrag als aanbetaling Betaling via PayPal (eventueel gekoppeld aan kosten) Contante betaling aan onze medewerker op de luchthaven Betaling voor kleinere excursies (safari's,... ...Lees verder