Kustexcursie naar Caïro met de bus vanuit Sharm El Sheikh

volwassenen
40.00
Vriendelijk
20.00
Selecteer reisdatum
Vul het totaal aantal reizigers in
Verzend verzoek
 • Afhaalservice
 • Beschikbaarheid : Elke dag
 • Oppakken: Wanneer je aankomt in de haven
 • Opbrengst: in de haven
Kustexcursie naar Caïro met de bus vanuit de haven van Sharm El Sheikh om de piramides van Cheops, Chephren en Mykerinos te bezoeken, evenals de Sfinx, bezoek vervolgens het Egyptisch Museum en de Khan el Khalili-bazaar.

Prijzen

Price per Person
 • 40.00 Price per volwassenen
 • 20.00 Price per Vriendelijk

Bij de prijs inbegrepen

 • Transfers per bus met airconditioning
 • Toegang tot alle genoemde locaties
 • Nederlands sprekend
 • reisgids
 • Lunchen

Niet bij de prijs inbegrepen

 • Drankjes in het restaurant
 • Alle toevoegingen die niet in het programma worden genoemd

Meenemen

 • Camera
 • Warme kleding in de winter
 • Lichte kleding in de zomer
 • zonnebril
 • Stevige schoenen
 • Hoofddeksel

Route

Bij aankomst in de haven van Sharm El Sheikh zal uw Engelssprekende gids u ontmoeten bij de uitgang van het schip en u reist naar Caïro in een comfortabele bus met airconditioning.

De reis duurt ongeveer 6 uur. De bus is voorzien van toiletten en wasgelegenheid. Onderweg zijn er 1 of 2 stops bij kleine ruststops om even de voeten te strekken of te ontbijten

Daar wordt u welkom geheten door onze Duitstalige gids, die u tijdens de hele tour zal begeleiden. De excursie begint met een bezoek aan het Egyptisch Museum, dat meer dan 120.000 kunstwerken herbergt.

De volledige collectie van het museum omvat items uit het oude, het midden en het nieuwe koninkrijk, evenals de tentoonstelling King Tut Ankh Amun. Meteen daarna wordt u naar een van de zeven wereldwonderen gereden > De grote piramides van Cheops, Chephren en Mykerinus. De rondleiding door de piramides eindigt bij de Sfinx en de tempels eromheen. Ga dan lunchen in een lokaal restaurant.

Ten slotte krijgt u de gelegenheid om over de markten van Caïro te slenteren.

Aan het einde van de dag wordt u teruggebracht naar de haven van Sharm El Sheik.

Iedereen die op vakantie is in de haven van Ein El Sokhna of El Skhona in Egypte en de bezienswaardigheden van Caïro zoals de piramides van Gizeh, het Egyptisch Museum, de Citadel van Caïro, Koptisch Caïro, Islamitisch Caïro of Pharaonisch Caïro niet heeft bezocht, heeft iets in het bijzonder gemist.

Uw reis naar Egypte kost slechts £ 2, wat betekent dat u prachtige foto's kunt maken met uw dierbaren voor de piramides.

Excursies van de haven van Ein El Sokhna of El Skhona naar Caïro worden gemaakt met verschillende vervoerswijzen.

Eerst is er een busrit van twee uur door het prachtige landschap van de Egyptische woestijn.Bij aankomst in Caïro wordt u begroet door onze egyptoloog Ahmed Ali.

Hij zal je kennis laten maken met de geschiedenis van Egypte.

Je bezoekt zowel de piramides als de sfinx. Een andere zeer interessante bestemming is het Egyptisch Museum, waar veel van de bezienswaardigheden van Caïro op u wachten.

Bezoek ons en we begeleiden je twee dagen door een adembenemend land dat vele schatten te ontdekken biedt. Als u ook van winkelen houdt, biedt Cairo u de juiste winkelmogelijkheden.

Mis de klank- en lichtshow van de piramides niet. Je maakt kennis met mensen en de interessante geschiedenis van Egypte.

Onze Duitstalige reisleider begeleidt u op een spannende zeiltocht op de Nijl. Met een lengte van 6852 kilometer (volgens wijdverbreide andere informatie van 6671 km is de Nijl langer dan de Amazone) de langste rivier op aarde.

Vanaf het Victoriameer is er nog zo'n 5.960 kilometer rivierroute, van Khartoum, waar de Blauwe Nijl uitmondt in de Witte Nijl, ongeveer 3.090 kilometer en van de grens van Soedan/Egypte tot aan de monding ongeveer 1.510 kilometer.

Reviews (0 Reviews)

Hoe boek je?

Hoe kunt u boeken? Uw vragen/zorgen zijn erg belangrijk voor ons. Daarom kunt u ons in dringende gevallen ook telefonisch bereiken op het mobiele nummer 00201000835673 (WhatsApp en Viber berichten zijn ook mogelijk) "bijna" 24 uur of per direct mail naar info@book-tour-egypt.com .... Invullen in de gegevens op de "Reserveer nu" pagina, e-mail ons of bel 00201000835673. Dan maken we een passende afspraak met onze gids in uw hotel. Na uw aankomst zal hij u ontmoeten en u meer informatie geven over de door u geboekte excursie, uw vragen beantwoorden en u het ontvangstbewijs al... ...Lees verder

Hoe betaal je ?

U kunt het gehele bedrag of een aanbetaling via uw bank overmaken op onze rekening of contant betalen ter plaatse in Egypte. Wanneer u in Egypte aankomt, zal onze gids u bezoeken in het hotel, het geld of het saldo ophalen en u het ontvangstbewijs geven Wij bieden vijf opties: - U kunt het gehele bedrag of een aanbetaling op onze rekening overmaken via uw bank - Overboeking van het volledige bedrag of een deel van het bedrag als aanbetaling Betaling via PayPal (eventueel gekoppeld aan kosten) Contante betaling aan onze medewerker op de luchthaven Betaling voor kleinere excursies (safari's,... ...Lees verder