Sahara-parksafari vanuit de haven of hotels van Safaga (jeepsafari, quadrijden, kameelrijden, show, sterrenkijken en bedoeïenendiner)

volwassenen
20.00
Vriendelijk
10.00
Selecteer reisdatum
Vul het totaal aantal reizigers in
Verzend verzoek
 • Afhaalservice
 • Beschikbaarheid : Dagelijks
 • Oppakken: 11.45 uur
 • Opbrengst: 18:45 uur
Ervaar de stilte van de woestijn en de unieke sterrenhemel, die alleen op dit halfrond te bewonderen is, en laat het bezinken. Krijg inzicht in het dagelijks leven in een bedoeïenendorp. Een uur op een quad rijden en de sterren en sterrenstelsels volgen door een computergestuurde telescoop, dat mag u niet missen!

Prijzen

Price per Person
 • 20.00 Price per volwassenen
 • 10.00 Price per Vriendelijk

Bij de prijs inbegrepen

 • avondeten
 • Quad rijden
 • Kameelrijden en sterren kijken.

Niet bij de prijs inbegrepen

 • Tip
 • 7,5 euro transfertoeslag per volwassene en 3 euro per kind
 • Alle toevoegingen die niet in het programma worden genoemd

Meenemen

 • Camera
 • Warme kleding in de winter
 • Lichte kleding in de zomer
 • zonnebril
 • Stevige schoenen
 • Hoofddeksel

Route

Iedereen die 's avonds de woestijn heeft meegemaakt, wordt getroffen door de angstaanjagende stilte en betoverende sterrenhemel, die in deze huiselijke sfeer bijzonder duidelijk is. Deze excursie neemt je mee door de dorre woestijn met een bezoek aan een bedoeïenendorp. Met een computergestuurde telescoop worden ze in het verleden en sterrenstelsels getoond. Ze kunnen ook een half uur quad rijden

Rond 12:00 uur haalt onze gids je op bij je hotel of (van de haven van Safaga) en rijdt 30 minuten per jeep naar het Quad-station in het midden van de woestijn.

Beschrijving A

Quad Safaga-haven of Soma Bay 90 minuten, kameelrijden en oosterse dinershow.

Je wordt opgehaald door onze gids met een jeep met airconditioning bij het hotel in Safaga of de haven van Safaga en rijdt de woestijn in waar je kunt eten en drinken, een overzicht van de dag kunt krijgen en de bedoeïenen kunt ontmoeten. Beleef een spannende rit op een quad, rijd op een kameel. Rijd per jeep naar een bedoeïenendorp en observeer het dagelijkse leven van de woestijnmensen. Geniet na zonsondergang van een heerlijk Egyptisch buffet en kijk uit naar een oosterse show voor entertainment.

Beschrijving B

Quadrit Safaga of in de haven van Safaga 40 minuten + 10 minuten buggy, jeepsafari, kameelrijden, sterrenkijken en showdiner.

Je wordt per jeep opgehaald bij het hotel in Safaga of in de haven van Safga en naar een quadstation gereden. Daar krijg je een uitgebreide introductie en verdeeld in groepen. Vanaf daar ga je op een jeeprit van 1 uur door de woestijn naar het bedoeïenendorp. Geniet van een quadtocht door het betoverende woestijnlandschap van Hurghada en kijk hoe de zon ondergaat boven de bergen - een fantastisch gezicht. Je bezoekt ook een bedoeïenendorp. Daarna rijd je ongeveer 5 minuten op de rug van een kameel en strijk je daarna neer met een heerlijke barbecue. Een geweldige oosterse show zal u vermaken Sterrenkijken Onder de heldere sterrenhemel: observeer vervolgens de sterren zelf door een grote telescoop. Je kunt ook een foto maken door de telescoop. Rijd dan terug naar Makadi Bay of Sahl Hasheesh en transfer naar het geboekte hotel Deze tour kan geboekt worden op verschillende tijdstippen van de dag en tegen verschillende prijzen: van ongeveer 11.00 tot 18.30 uur

geachte gasten
Het is niet aan te raden dvd's of foto's te kopen op de quadsafari of op de boottochten, omdat de kwaliteit meestal slecht is en daarom bieden we het niet aan. Het is slechts een mededeling om een klacht te voorkomen.

Reviews (0 Reviews)

Hoe boek je?

Hoe kunt u boeken? Uw vragen/zorgen zijn erg belangrijk voor ons. Daarom kunt u ons in dringende gevallen ook telefonisch bereiken op het mobiele nummer 00201000835673 (WhatsApp en Viber berichten zijn ook mogelijk) "bijna" 24 uur of per direct mail naar info@book-tour-egypt.com .... Invullen in de gegevens op de "Reserveer nu" pagina, e-mail ons of bel 00201000835673. Dan maken we een passende afspraak met onze gids in uw hotel. Na uw aankomst zal hij u ontmoeten en u meer informatie geven over de door u geboekte excursie, uw vragen beantwoorden en u het ontvangstbewijs al... ...Lees verder

Hoe betaal je ?

U kunt het gehele bedrag of een aanbetaling via uw bank overmaken op onze rekening of contant betalen ter plaatse in Egypte. Wanneer u in Egypte aankomt, zal onze gids u bezoeken in het hotel, het geld of het saldo ophalen en u het ontvangstbewijs geven Wij bieden vijf opties: - U kunt het gehele bedrag of een aanbetaling op onze rekening overmaken via uw bank - Overboeking van het volledige bedrag of een deel van het bedrag als aanbetaling Betaling via PayPal (eventueel gekoppeld aan kosten) Contante betaling aan onze medewerker op de luchthaven Betaling voor kleinere excursies (safari's,... ...Lees verder