Quadsafari 3 uur door de woestijn vanuit de haven van Safaga of hotels

volwassenen
16.00
Vriendelijk
10.00
Selecteer reisdatum
Vul het totaal aantal reizigers in
Verzend verzoek
 • Afhaalservice
 • Beschikbaarheid : Dagelijks
 • Oppakken: 8 uur
 • Opbrengst: 12 uur
Quad safari 3 uur door de woestijn vanuit de haven van Safaga of hotels. Ook met de quad het woestijnterrein "beleven", een ritje op de kameel en een bezoek aan de Beduienendorf. Puur plezier en avontuur!

Prijzen

Price per Person
 • 16.00 Price per volwassenen
 • 10.00 Price per Vriendelijk

Bij de prijs inbegrepen

 • quad rijden
 • Waterpijp en thee
 • Kamelen ritje

Niet bij de prijs inbegrepen

 • Alle toevoegingen die niet in het programma worden genoemd
 • 5 euro transfertoeslag per volwassene en 3 euro per kind

Route

Je wordt opgehaald bij je hotel in Soma Bay, Safaga of bij aankomst in de haven van Safaga door een Duitstalige gids en naar een verzamelpunt voor quads gebracht. Daar kies je je quad en rijd je je eerste rondjes in een afgebakend gebied. Een quad rijden is gemakkelijk! Alle quads hebben een automatische transmissie, dus je hoeft alleen maar gas te geven en te remmen. Als iedereen veilig op zijn quad zit, vertrekt hij naar de woestijn bij Hurghada! Ervaar dit geweldige avontuurlijke gevoel! Na ongeveer een uur rijden door de woestijn, kom je een klein bedoeïenenstation tegen, waar je wordt opgewacht met de sterke zwarte thee die typerend is voor het land. Als je wilt, kun je een waterpijp (shisha) roken of een ritje maken op een kameel.

Reis vervolgens 40 kilometer naar het nabijgelegen bedoeïenendorp. Rijd eerst 50 minuten met een quad voordat je terugkeert naar de haven of hotels van Safaga.

geachte gasten
Het is niet aan te raden dvd's of foto's te kopen op de quadsafari of op de boottochten, omdat de kwaliteit meestal slecht is en daarom bieden we het niet aan. Het is slechts een mededeling om een klacht te voorkomen.

Reviews (0 Reviews)

Hoe boek je?

Hoe kunt u boeken? Uw vragen/zorgen zijn erg belangrijk voor ons. Daarom kunt u ons in dringende gevallen ook telefonisch bereiken op het mobiele nummer 00201000835673 (WhatsApp en Viber berichten zijn ook mogelijk) "bijna" 24 uur of per direct mail naar info@book-tour-egypt.com .... Invullen in de gegevens op de "Reserveer nu" pagina, e-mail ons of bel 00201000835673. Dan maken we een passende afspraak met onze gids in uw hotel. Na uw aankomst zal hij u ontmoeten en u meer informatie geven over de door u geboekte excursie, uw vragen beantwoorden en u het ontvangstbewijs al... ...Lees verder

Hoe betaal je ?

U kunt het gehele bedrag of een aanbetaling via uw bank overmaken op onze rekening of contant betalen ter plaatse in Egypte. Wanneer u in Egypte aankomt, zal onze gids u bezoeken in het hotel, het geld of het saldo ophalen en u het ontvangstbewijs geven Wij bieden vijf opties: - U kunt het gehele bedrag of een aanbetaling op onze rekening overmaken via uw bank - Overboeking van het volledige bedrag of een deel van het bedrag als aanbetaling Betaling via PayPal (eventueel gekoppeld aan kosten) Contante betaling aan onze medewerker op de luchthaven Betaling voor kleinere excursies (safari's,... ...Lees verder