Excursie van El Skhona naar Caïro - Joods Caïro, Koptisch Caïro, Islamitisch Caïro

volwassenen
50.00
Vriendelijk
30.00
Selecteer reisdatum
Vul het totaal aantal reizigers in
Verzend verzoek
 • Afhaalservice
 • Beschikbaarheid : Dagelijks
 • Oppakken: Wanneer je aankomt in de haven
 • Opbrengst:
Excursie van El Skhona naar Caïro - Joods Caïro, Koptisch Caïro, Islamitisch Caïro, excursie in Caïro om de hangende kerk, de Ben Ezra-synagoge, de Ibn Tulun-moskee te bezoeken.

Prijzen

Price per Person
 • 50.00 Price per volwassenen
 • 30.00 Price per Vriendelijk

Bij de prijs inbegrepen

 • Transfers met bussen met airconditioning
 • Toegang tot alle genoemde locaties
 • Nederlandstalige reisgids
 • Lunchen

Niet bij de prijs inbegrepen

 • Drankjes in het restaurant
 • Alle toevoegingen die niet in het programma worden genoemd

Meenemen

 • Camera
 • Warme kleding in de winter
 • Lichte kleding in de zomer
 • zonnebril

Route

Excursie van El Skhona naar Caïro - Joods Caïro, Koptisch Caïro, Islamitisch Caïro

Beschrijving:

Na uw aankomst in de haven van El Sokhna haalt uw Duitstalige gids u op bij de uitgang van het schip en neemt u ongeveer 2 uur een bus met airconditioning naar Caïro. Daar wordt u welkom geheten door onze Duitstalige gids, die u tijdens de hele tour zal begeleiden. Bezoek dan het oude Caïro, waar je versteld zult staan van de Koptische kerk en het museum (een bezoek aan het museum is optioneel) en de St. Sergius-kerk en de Ben Ezra-synagoge. Je komt ook bij de moskee van Al Azhar. In de Koptische wijk staat de Amr Ibn el-As Moskee. Gebouwd in 642, is het de oudste moskee in Egypte en, met zijn eenvoudige bouw, is het een model voor de gebouwen van volgende tijdperken. Bezoek dan de grootste bazaar van Caïro, Khan el Khalili. Aan het einde van de El Skhona-excursie naar Caïro - Joods Caïro, Koptisch Caïro, Islamitisch Caïro, wordt u teruggebracht naar het hotel.

Iedereen die op vakantie is in de haven van Ein El Sokhna of El Skhona in Egypte en de bezienswaardigheden van Caïro zoals de piramides van Gizeh, het Egyptisch Museum, de Citadel van Caïro, Koptisch Caïro, Islamitisch Caïro of Pharaonisch Caïro niet heeft bezocht, heeft iets in het bijzonder gemist. Uw reis naar Egypte kost slechts £ 2, wat betekent dat u prachtige foto's kunt maken met uw dierbaren voor de piramides. Excursies van de haven van Ein El Sokhna of El Skhona naar Caïro worden gemaakt met verschillende vervoerswijzen. Eerst is er een busrit van twee uur door het prachtige landschap van de Egyptische woestijn.Bij aankomst in Caïro wordt u begroet door onze egyptoloog Ahmed Ali. Hij zal je kennis laten maken met de geschiedenis van Egypte. Je bezoekt zowel de piramides als de sfinx. Een andere zeer interessante bestemming is het Egyptisch Museum, waar veel van de bezienswaardigheden van Caïro op u wachten. Bezoek ons en we begeleiden je twee dagen door een adembenemend land dat vele schatten te ontdekken biedt. Als u ook van winkelen houdt, biedt Cairo u de juiste winkelmogelijkheden. Mis de klank- en lichtshow van de piramides niet. Je maakt kennis met mensen en de interessante geschiedenis van Egypte. Onze Duitstalige reisleider begeleidt u op een spannende zeiltocht op de Nijl. Met een lengte van 6852 kilometer (volgens wijdverbreide andere informatie van 6671 km is de Nijl langer dan de Amazone) de langste rivier op aarde. Vanaf het Victoriameer is er nog zo'n 5.960 kilometer rivierroute, van Khartoum, waar de Blauwe Nijl uitmondt in de Witte Nijl, ongeveer 3.090 kilometer en van de grens van Soedan/Egypte tot de samenvloeiing ongeveer 1.510 kilometer.

Reviews (0 Reviews)

Hoe boek je?

Hoe kunt u boeken? Uw vragen/zorgen zijn erg belangrijk voor ons. Daarom kunt u ons in dringende gevallen ook telefonisch bereiken op het mobiele nummer 00201000835673 (WhatsApp en Viber berichten zijn ook mogelijk) "bijna" 24 uur of per direct mail naar info@book-tour-egypt.com .... Invullen in de gegevens op de "Reserveer nu" pagina, e-mail ons of bel 00201000835673. Dan maken we een passende afspraak met onze gids in uw hotel. Na uw aankomst zal hij u ontmoeten en u meer informatie geven over de door u geboekte excursie, uw vragen beantwoorden en u het ontvangstbewijs al... ...Lees verder

Hoe betaal je ?

U kunt het gehele bedrag of een aanbetaling via uw bank overmaken op onze rekening of contant betalen ter plaatse in Egypte. Wanneer u in Egypte aankomt, zal onze gids u bezoeken in het hotel, het geld of het saldo ophalen en u het ontvangstbewijs geven Wij bieden vijf opties: - U kunt het gehele bedrag of een aanbetaling op onze rekening overmaken via uw bank - Overboeking van het volledige bedrag of een deel van het bedrag als aanbetaling Betaling via PayPal (eventueel gekoppeld aan kosten) Contante betaling aan onze medewerker op de luchthaven Betaling voor kleinere excursies (safari's,... ...Lees verder