Excursie naar Caïro met de bus vanuit Sharm el Sheikh

volwassenen
50.00
kinderen
30.00
Selecteer reisdatum
Vul het totaal aantal reizigers in
Verzend verzoek
 • Afhaalservice
 • Beschikbaarheid : Elke dag
 • Oppakken: 13:00.
 • Opbrengst: 11:00 uur 's avonds.
Excursie naar Caïro vanuit Sharm El Sheikh met de bus, bezoek de bezienswaardigheden in Caïro: de piramides van Gizeh en de Sfinx, het Egyptisch Nationaal Museum en mogelijk een feloektocht op de Nijl.

Prijzen

Price per Person
 • 50.00 Price per volwassenen
 • 30.00 Price per kinderen

Bij de prijs inbegrepen

 • Transfers per bus met airconditioning
 • Bezoek aan de piramides van Gizeh en de Sfinx
 • Bezoek aan het Egyptisch Nationaal Museum
 • Nederlandstalige gids
 • Lunchen
 • Alle toegangsprijzen voor de bezienswaardigheden en transfers inbegrepen

Niet bij de prijs inbegrepen

 • Zeilen op de Nijl of felucca reis
 • Alle toevoegingen die niet in het programma worden genoemd
 • Drankjes in het restaurant tijdens de lunch

Meenemen

 • Paspoort met visum of identiteitskaart met visum Egypte
 • Ontbijtpakket
 • Camera
 • Warme kleding in de winter
 • Lichte kleding in de zomer
 • zonnebril

Route

Excursie Sharm El Sheikh Cairo met de bus .

De 475 km lange reis per bus brengt je langs de prachtige route langs de kust van de Golf van Suez en door de imposante Sinaï-woestijn naar Caïro. Het duurt ongeveer 6 uur. In Caïro start je het programma met een bezoek aan de enige overgebleven wonderen van de antieke wereld; de piramides van Gizeh , de sfinx en het Egyptisch Nationaal Museum .

Beschrijving:

Boek Tour Egypt-gids haalt je om 2:00 uur op bij je hotel in Sharm el Sheik voor je meest interessante excursie naar Caïro en de piramides van Gizeh. Daarna ga je naar Caïro in een bus met airconditioning. Aangekomen in Caïro, wordt u hartelijk verwelkomd door onze gids. Vervolgens wordt u rechtstreeks naar het Egyptisch Museum gebracht. Door Egyptologie en Duitse studies te bestuderen, kon de reisgids van "Sharm el Sheikh Reisen" de in steen gehouwen hiërogliefen op een interessante manier uitleggen. Ook de beelden van de farao's en historische details worden je levendig uitgelegd. Na een bezoek aan het Egyptisch Museum wordt u naar een van de zeven wereldwonderen gebracht > De Grote Piramides van Cheops, Chephren en Mykerinus. Piramide-tour eindigt bij de Sfinx en de omliggende tempels.Vervolgens lunch je in een lokaal restaurant.Ten slotte heb je de mogelijkheid om over de markten van Caïro te slenteren. Aan het einde van de dag wordt u teruggebracht naar het hotel in Sharm el Sheikh.

Excursies van Sharm el Sheikh naar Caïro worden gemaakt met verschillende vervoersmiddelen. Als eerste is er een busrit van zes uur door het prachtige landschap van de Sinaï-woestijn. We gaan verder door de Ahmed Hamdi Tunnel, een wegtunnel onder het Suezkanaal.
De tunnel is een verbinding tussen Caïro en het Sinaï-schiereiland.Bij aankomst in Caïro wordt u begroet door onze egyptoloog Ahmed Ali. Hij zal je kennis laten maken met de geschiedenis van Egypte. Je bezoekt zowel de piramides als de sfinx. Een andere zeer interessante bestemming is het Egyptisch Museum, waar veel van de bezienswaardigheden van Caïro op u wachten. Bezoek ons en we begeleiden je twee dagen door een adembenemend land dat vele schatten te ontdekken biedt.
Als u ook van winkelen houdt, biedt Cairo u de juiste winkelmogelijkheden. Mis de klank- en lichtshow van de piramides niet.

Voor luxe vakanties en een comfortabele reis van Sharm el Sheikh naar Caïro raden we aan om met het vliegtuig te reizen. Je kunt een dag of twee naar het fascinerende land vliegen. Je maakt kennis met mensen en de interessante geschiedenis van Egypte. Onze Duitstalige reisleider begeleidt u op een spannende zeiltocht op de Nijl. Met een lengte van 6852 kilometer (volgens wijdverbreide andere informatie van 6671 km is de Nijl langer dan de Amazone) de langste rivier op aarde. Vanaf het Victoriameer is er nog zo'n 5.960 kilometer rivierroute, van Khartoum, waar de Blauwe Nijl uitmondt in de Witte Nijl, ongeveer 3.090 kilometer en van de grens van Soedan/Egypte tot aan de monding ongeveer 1.510 kilometer.

Excursies van Sharm el Sheikh naar Caïro met de bus

Piramides van Gizeh

De piramides van Gizeh zijn de enige overgebleven van de zeven wereldwonderen en zijn een van de beroemdste bouwwerken ter wereld. Ze liggen ongeveer 15 kilometer van het centrum van Caïro, de hoofdstad van Egypte, aan de rand van Gizeh, een voorstad van Caïro met 2 miljoen inwoners. De afstand tot het stadscentrum van Gizeh is ongeveer 8 kilometer. Het hele gebied ligt aan de westelijke kant van de Nijl, maar op enige afstand daarvan, daarom ligt het in de woestijn.

Naast de drie hoofdpiramides, de Piramide van Cheops, de Piramide van Chephren en de Piramide van Menkaure, omvatten de Piramides van Gizeh ook de Grote Sfinx van Gizeh, verschillende andere kleine zijpiramides waarin bijvoorbeeld de vrouwen van de farao's werden begraven, evenals arbeidersdorpen, tempels en begraafplaatsen.

De piramides van Gizeh werden gebouwd in de jaren 2620 tot 2500 voor Christus, wat overeenkomt met de 4e dynastie. Maar zelfs daarvoor, in de 1e tot de 3e dynastie, werd het ongeveer 3 vierkante kilometer grote gebied van de piramides van Gizeh en de Sfinx gebruikt als het graf van de farao's. Het is echter onduidelijk in hoeverre de graven die destijds zijn gemaakt, zijn vernietigd tijdens de bouw van de piramides.

Het Egyptisch Museum

Het Egyptisch Museum aan de oostelijke oever van de Nijl in Caïro werd in 1857 gesticht door August Mariette en omvat tegenwoordig ongeveer 150.000 tentoonstellingen uit 4.500 jaar Egyptische geschiedenis. Hoewel slechts een klein deel voor bezoekers toegankelijk is, is de beschikbare tijd tijdens een reis naar Egypte bij lange na niet voldoende om enig inzicht te krijgen, laat staan een overzicht van de tentoongestelde voorwerpen. Het kan zelfs moeilijk of onmogelijk zijn voor niet-ingewijden om de diversiteit en ontwikkeling van architectuur en kunst te begrijpen en te classificeren. De sfinx van Gizeh

De sfinx van Gizeh

De Sphinx Gizeh is het grootste Egyptische beeldhouwwerk. Het is uitgehouwen in de kalksteenrots van het Gizeh-plateau en stelt een liggende leeuw voor met een mensenhoofd en de zogenaamde Nemes-hoofddoek. De sfinx was oorspronkelijk beschilderd met roodachtige oker en had ook een sik, die in de oudheid eraf viel. Stukken ervan bevinden zich nu in het British Museum in Londen.

Excursie naar Caïro met de bus vanuit Sharm el Sheikh

Ontmoetingspunt: uw hotel in Sharm El Sheikh ---- Terugkeerpunt uw hotel in Sharm El Sheikh

Reviews (0 Reviews)

Hoe boek je?

Hoe kunt u boeken? Uw vragen/zorgen zijn erg belangrijk voor ons. Daarom kunt u ons in dringende gevallen ook telefonisch bereiken op het mobiele nummer 00201000835673 (WhatsApp en Viber berichten zijn ook mogelijk) "bijna" 24 uur of per direct mail naar info@book-tour-egypt.com .... Invullen in de gegevens op de "Reserveer nu" pagina, e-mail ons of bel 00201000835673. Dan maken we een passende afspraak met onze gids in uw hotel. Na uw aankomst zal hij u ontmoeten en u meer informatie geven over de door u geboekte excursie, uw vragen beantwoorden en u het ontvangstbewijs al... ...Lees verder

Hoe betaal je ?

U kunt het gehele bedrag of een aanbetaling via uw bank overmaken op onze rekening of contant betalen ter plaatse in Egypte. Wanneer u in Egypte aankomt, zal onze gids u bezoeken in het hotel, het geld of het saldo ophalen en u het ontvangstbewijs geven Wij bieden vijf opties: - U kunt het gehele bedrag of een aanbetaling op onze rekening overmaken via uw bank - Overboeking van het volledige bedrag of een deel van het bedrag als aanbetaling Betaling via PayPal (eventueel gekoppeld aan kosten) Contante betaling aan onze medewerker op de luchthaven Betaling voor kleinere excursies (safari's,... ...Lees verder