Privétransfer van Sharm El Sheikh Airport naar Sharm El Sheikh Hotels

volwassenen
2.00
kinderen
0.00
Selecteer reisdatum
Vul het totaal aantal reizigers in
Verzend verzoek
  • Afhaalservice
  • Beschikbaarheid :
  • Oppakken:
  • Opbrengst:
Privétransfer van Sharm el Sheikh Airport naar Sharm el Sheikh Hotels, bespaar tijd en geld bij aankomst in Sharm el Sheikh en maak de reis naar uw hotel in Sharm een makkie. Boek vandaag nog online een privétransfer van de luchthaven van Sharm el Sheikh naar uw hotel in Sharm El Sheikh.

Prijzen

Price per Person
  • 2.00 Price per volwassenen
  • 0.00 Price per kinderen

Bij de prijs inbegrepen

  • Luchthaventransfer in een auto met airconditioning van de luchthaven van Sharm El Sheikh naar uw hotel in Sharm El Sheikh (enkele reis)

Niet bij de prijs inbegrepen

  • Inreisvisum Egypte

Route

Routebeschrijving vanaf de internationale luchthaven van Sharm el Sheikh naar uw hotel in Sharm el Sheikh. De transferservice is 24 uur per dag, elke dag beschikbaar. Dit is een privétransfer. Wij bieden u een privéluchthaventransferservice van Sharm El Sheikh International Airport voor klanten die comfort, veiligheid, snelheid en efficiëntie waarderen, of ze nu voor zaken of plezier naar Sharm El Sheikh reizen. Bij aankomst wordt u begroet door onze chauffeur/vertegenwoordiger met een bordje met uw naam erop en zij zullen u helpen met uw bagage en u naar het wachtende voertuig begeleiden om u op de snelste en gemakkelijkste manier naar uw bestemming te brengen. Om uw veiligheid te garanderen, selecteren we zorgvuldig alleen de meest ervaren en betrouwbare providers in elke stad. Wanneer u een boeking maakt, vragen wij u van tevoren uw vluchtgegevens en hotelinformatie in Sharm El Sheikh door te geven.
Hotels in Sharm-el-Sheikh Prijzen per persoon Boek
Van 1 tot 2 personen 4 euro per persoon reis
Van 3 tot 4 personen 3 euro per persoon Egypte
van 5 tot 8 personen 2 euro per persoon HRG
Nabq-baai; Hotels in Namma Bay Prijzen per persoon SSH
van 1 tot 2 persoon(en) 4 euro per persoon
Van 3 tot 4 personen 3 euro per persoon
van 4 tot 9 personen 2 euro per persoon
Hadabet Om El Zaad; Ras Om El Seed Hotels Prijzen per persoon
Van 1 tot 2 personen 4 euro per persoon
van 3 tot 4 personen 3 euro per persoon
van 5 tot 9 personen 2 euro per persoon
Ras Nusrani - Sharks Bay Hotels Prijzen per persoon
van 1 tot 2 personen 4 euro per persoon
van 3 tot 9 personen 2 euro per persoon
Alle hotels in Sharm-el-Sheikho Boek Rondreis Egypte t
van 1 tot 9 personen 8 euro per overschrijving per auto

Luchthaventransfer Sharm El Sheikh

Privétransfer van Sharm El Sheikh Airport naar Sharm El Sheikh Hotels

Reviews (0 Reviews)

Hoe boek je?

Hoe kunt u boeken? Uw vragen/zorgen zijn erg belangrijk voor ons. Daarom kunt u ons in dringende gevallen ook telefonisch bereiken op het mobiele nummer 00201000835673 (WhatsApp en Viber berichten zijn ook mogelijk) "bijna" 24 uur of per direct mail naar info@book-tour-egypt.com .... Invullen in de gegevens op de "Reserveer nu" pagina, e-mail ons of bel 00201000835673. Dan maken we een passende afspraak met onze gids in uw hotel. Na uw aankomst zal hij u ontmoeten en u meer informatie geven over de door u geboekte excursie, uw vragen beantwoorden en u het ontvangstbewijs al... ...Lees verder

Hoe betaal je ?

U kunt het gehele bedrag of een aanbetaling via uw bank overmaken op onze rekening of contant betalen ter plaatse in Egypte. Wanneer u in Egypte aankomt, zal onze gids u bezoeken in het hotel, het geld of het saldo ophalen en u het ontvangstbewijs geven Wij bieden vijf opties: - U kunt het gehele bedrag of een aanbetaling op onze rekening overmaken via uw bank - Overboeking van het volledige bedrag of een deel van het bedrag als aanbetaling Betaling via PayPal (eventueel gekoppeld aan kosten) Contante betaling aan onze medewerker op de luchthaven Betaling voor kleinere excursies (safari's,... ...Lees verder