Privétransfer van hotels in Sharm El Sheikh naar de luchthaven van Sharm El Sheikh

volwassenen
2.00
kinder
1.00
Selecteer reisdatum
Vul het totaal aantal reizigers in
Verzend verzoek
  • Afhaalservice
  • Beschikbaarheid :
  • Oppakken:
  • Opbrengst:
Privétransfer van hotels in Sharm El Sheikh naar de luchthaven van Sharm El Sheikh. Transfers naar de terugreis van Sharm el Sheik Hetzelfde geldt ook voor uw terugreis. Zodat u die kostbare uren op vakantie niet hoeft te verspillen aan het organiseren van een taxi of, als u met het gezin reist, een minibus om u van het hotel naar de luchthaven te brengen, kunt u vooraf kiezen uit het aanbod van Boek Tour Egypt Boek een geschikte Egypte transfer. Ook in dit geval kunt u een transfer van Sharm el Sheik boeken, die u van het hotel naar de internationale luchthaven van Sharm el Sheik brengt. Bij Book Tour Egypt heb je de keuze of je maar één route wilt rijden of dat je op de terugreis wilt profiteren van een van onze aanbiedingen.

Prijzen

Price per Person
  • 2.00 Price per volwassenen
  • 1.00 Price per kinder

Bij de prijs inbegrepen

  • Luchthaventransfer in auto met airconditioning

Niet bij de prijs inbegrepen

  • Inreisvisum Egypte

Route

Privétransfer van Sharm El Sheikh Hotels naar Sharm El Sheikh Airport. Transfers voor de terugreis vanuit Sharm el Sheik Hetzelfde geldt voor uw terugreis. Zodat u geen kostbare uren op vakantie hoeft te verspillen aan het regelen van een taxi of, als u met het gezin reist, een minibus om u van het hotel naar de luchthaven te brengen, kunt u van tevoren boeken via Boek Tour Egypt's aanbiedingsboek een geschikte transfer naar Egypte. Ook in dit geval kunt u een Sharm el Sheik transfer boeken waarbij u van het hotel naar de internationale luchthaven van Sharm el Sheik wordt vervoerd. Met Boek Rondreis Egypte heeft u de keuze of u maar een enkele reis wilt worden gereden of dat u wilt profiteren van een van onze aanbiedingen voor de terugreis.
Privétransfer van Sharm El Sheikh Hotels naar Sharm El Sheikh Airport. Wanneer u een boeking maakt, vragen wij u van tevoren uw vluchtgegevens en hotelinformatie in Sharm El Sheikh door te geven.

Reviews (0 Reviews)

Hoe boek je?

Hoe kunt u boeken? Uw vragen/zorgen zijn erg belangrijk voor ons. Daarom kunt u ons in dringende gevallen ook telefonisch bereiken op het mobiele nummer 00201000835673 (WhatsApp en Viber berichten zijn ook mogelijk) "bijna" 24 uur of per direct mail naar info@book-tour-egypt.com .... Invullen in de gegevens op de "Reserveer nu" pagina, e-mail ons of bel 00201000835673. Dan maken we een passende afspraak met onze gids in uw hotel. Na uw aankomst zal hij u ontmoeten en u meer informatie geven over de door u geboekte excursie, uw vragen beantwoorden en u het ontvangstbewijs al... ...Lees verder

Hoe betaal je ?

U kunt het gehele bedrag of een aanbetaling via uw bank overmaken op onze rekening of contant betalen ter plaatse in Egypte. Wanneer u in Egypte aankomt, zal onze gids u bezoeken in het hotel, het geld of het saldo ophalen en u het ontvangstbewijs geven Wij bieden vijf opties: - U kunt het gehele bedrag of een aanbetaling op onze rekening overmaken via uw bank - Overboeking van het volledige bedrag of een deel van het bedrag als aanbetaling Betaling via PayPal (eventueel gekoppeld aan kosten) Contante betaling aan onze medewerker op de luchthaven Betaling voor kleinere excursies (safari's,... ...Lees verder