Hurghada luchthaventransfer & taxi naar Safaga of Soma Bay

volwassenen
4.00
kind
2.00
Selecteer reisdatum
Vul het totaal aantal reizigers in
Verzend verzoek
  • Afhaalservice
  • Beschikbaarheid :
  • Oppakken:
  • Opbrengst:
Hurghada luchthaventransfer & taxi naar Safaga of Soma Bay. Hurghada luchthaven hotel transfer, golf, autoverhuur.

Prijzen

Price per Person
  • 4.00 Price per volwassenen
  • 2.00 Price per kind

Bij de prijs inbegrepen

  • snel & direct naar je bestemming
  • ideaal voor gezinnen met kinderen
  • Zeer betaalbare prijzen luchthaventransfers in auto met airconditioning
  • van het vliegveld in Hurghada naar je hotel

Route

Boek Tour Egypt transfer met comfortabel en schoon voertuig voor maximaal 8 personen, wij halen u op van het vliegveld en brengen u naar uw hotel in Safaga of Soma Bay.

Luchthaventransfer Hurghada naar Safaga of transfer van Safaga naar Hurghada luchthaven is met een comfortabel en schoon voertuig voor maximaal 9 personen, wij halen u op van de luchthaven en brengen u naar uw hotel in Safaga of van Safaga naar de luchthaven van Hurghada. Het voertuig is voorzien van airconditioning en is comfortabel, zodat u uw vakantie in uw eigen tempo kunt beginnen.Onze gids in Hurghada staat de hele tijd tot uw beschikking . Luchthaventransfer van Hurghada naar Safaga en transfer van Safaga naar de luchthaven van Hurghada.

EEN

EEN voertuig prijs
van 1 tot 4 personen taxi 10 euro - prijs per voertuig
van 5 tot 8 personen busje 15 euro prijs per voertuig
van 9 tot 15 personen onderzetters 20 euro prijs per voertuig
Van 15 tot 30 personen bus 55 euro prijs per voertuig

Of het nu met de shuttlebus, in een privéauto of in een minibus is, met goedkope luchthaventransfers in Hurghada vindt u de juiste shuttle van de luchthaven naar het vakantiehotel of naar uw cruiseschip. Reserveer uw luchthaventransfer van tevoren in plaats van ter plaatse een auto of taxi te huren en begin uw vakantie met het comfort van een exclusieve transferservice.Onze goedkope luchthaventransfers in Hurghada zijn non-stop en exclusief voor uw reservering.

Reviews (0 Reviews)

Hoe boek je?

Hoe kunt u boeken? Uw vragen/zorgen zijn erg belangrijk voor ons. Daarom kunt u ons in dringende gevallen ook telefonisch bereiken op het mobiele nummer 00201000835673 (WhatsApp en Viber berichten zijn ook mogelijk) "bijna" 24 uur of per direct mail naar info@book-tour-egypt.com .... Invullen in de gegevens op de "Reserveer nu" pagina, e-mail ons of bel 00201000835673. Dan maken we een passende afspraak met onze gids in uw hotel. Na uw aankomst zal hij u ontmoeten en u meer informatie geven over de door u geboekte excursie, uw vragen beantwoorden en u het ontvangstbewijs al... ...Lees verder

Hoe betaal je ?

U kunt het gehele bedrag of een aanbetaling via uw bank overmaken op onze rekening of contant betalen ter plaatse in Egypte. Wanneer u in Egypte aankomt, zal onze gids u bezoeken in het hotel, het geld of het saldo ophalen en u het ontvangstbewijs geven Wij bieden vijf opties: - U kunt het gehele bedrag of een aanbetaling op onze rekening overmaken via uw bank - Overboeking van het volledige bedrag of een deel van het bedrag als aanbetaling Betaling via PayPal (eventueel gekoppeld aan kosten) Contante betaling aan onze medewerker op de luchthaven Betaling voor kleinere excursies (safari's,... ...Lees verder