2-daagse trip van Sharm el Sheikh naar Jeruzalem, Nazareth

volwassenen
170.00
kind
150.00
Selecteer reisdatum
Vul het totaal aantal reizigers in
Verzend verzoek
 • Afhaalservice
 • Beschikbaarheid : Dagelijks
 • Oppakken: 8:30 in de avond.
 • Opbrengst: 23:30 uur
2-daagse reis van Sharm el Sheikh naar Jeruzalem. bezoek Jeruzalem, waar je Jeruzalem, Bethlehem, de Dode Zee, de stad Nazareth en Tiberias vindt, evenals de doopplaats aan de rivier in Jordanië Jeruzalem, waar Johannes de Doper Jezus doopte. In Tiberias bezoeken we de sieradenfabriek " Capri".

Prijzen

Price per Person
 • 170.00 Price per volwassenen
 • 150.00 Price per kind

Bij de prijs inbegrepen

 • Transfer in voertuigen met airconditioning
 • Lunchen
 • Toegang tot de hierboven genoemde toegankelijke attracties
 • Duitstalige gids

Niet bij de prijs inbegrepen

 • Drankjes in het restaurant
 • Alle toevoegingen die niet in het programma worden genoemd

Meenemen

 • Geldig paspoort met visum
 • Ontbijtpakket
 • Camera
 • Warme kleding in de winter
 • Lichte kleding in de zomer
 • zonnebril
 • Stevige schoenen

Route

2-daagse reis van Sharm el Sheikh naar Jeruzalem.

Bezoek Jeruzalem, waar je Jeruzalem, Bethlehem, de Dode Zee, de stad Nazareth en Tiberias zult bezoeken, evenals de doopplaats Jeruzalem in de Jordaan, waar Johannes de Doper Jezus doopte. In Tiberias bezoeken we de sieradenfabriek "Capri".

dag 1
Op de eerste dag kom je vanuit Egypte naar Eilat, vanwaar we onze weg vervolgen naar de Dode Zee. Hier is het laagste punt op aarde, dat is meer dan 400 m
ligt onder zeeniveau. Hier pauzeren we om te zwemmen in de wateren van dit unieke wereldwonder.
De Dode Zee bevat een verscheidenheid aan nuttige zouten en mineralen. Zout wordt al heel lang goedkoop verhandeld op de Dode Zee en kan gemakkelijk ter plaatse worden gekocht. Na het zwemmen rijden we naar Bethlehem waar je de Geboortekerk kunt bezoeken, een belangrijk bedevaartsoord voor christenen.
Daarna is er lunch in het hotel.
Na de lunch rijden we naar Jeruzalem om de oude stad te bezoeken. We bezoeken de Westelijke Muur, de overblijfselen van de Tempel van Jeruzalem.
We volgen de Via Dolorosa die ons naar de Heilig Grafkerk leidt, waar volgens het christelijk geloof Jezus werd gekruisigd en begraven.
Daarna is er een diner in het hotel.
dag 2
De dag begint met een heerlijk ontbijt in het hotel, waarna we onze reis vervolgen.
We rijden naar de heilige stad Nazareth, waar Jezus zijn jeugd doorbracht. De stad is ook een belangrijk bedevaartsoord.
In de stad bezoeken we de Basiliek van de Aankondiging, waar de aartsengel Gabriël de geboorte van Jezus aan de Maagd Maria aankondigde.
We bezoeken de Sint-Jozefkerk, de timmermanswerkplaats. Deze plaats markeert het traditionele huis van Jozef en de Heilige Familie.
Dan is er een lunch. Na de lunch gaat u naar de stad Tiberias, die aan de oever van de Zee van Galilea ligt, een beroemd meer dat in het Nieuwe Testament wordt genoemd.
Hier kalmeerde Jezus een storm op de zee en liep over het water.
We bezoeken de doopplaats aan de Jordaan waar Johannes de Doper Jezus doopte.
In Tiberias bezoeken we de sieradenfabriek "Capri".
Daarna rijden we naar de Egyptische grens in de Bekaa Vallei . Voorzichtigheid! Breng uw paspoorten, badpak, comfortabele kleding en schoenen mee.

Na een onvergetelijke tweedaagse excursie van Sharm el Sheikh naar Jeruzalem, waar je Jeruzalem, Bethlehem, de Dode Zee, de stad Nazareth en Tiberias hebt bezocht, evenals de dooplocatie van de Jordaan. Van daaruit gaat u verder naar de grens tussen Egypte en Israël en van daaruit rijdt u naar Sharm el Sheikh.

Ontmoetingspunt: uw hotel in Sharm El Sheikh ---- Terugkeerpunt uw hotel in Sharm El Sheikh

Reviews (0 Reviews)

Hoe boek je?

Hoe kunt u boeken? Uw vragen/zorgen zijn erg belangrijk voor ons. Daarom kunt u ons in dringende gevallen ook telefonisch bereiken op het mobiele nummer 00201000835673 (WhatsApp en Viber berichten zijn ook mogelijk) "bijna" 24 uur of per direct mail naar info@book-tour-egypt.com .... Invullen in de gegevens op de "Reserveer nu" pagina, e-mail ons of bel 00201000835673. Dan maken we een passende afspraak met onze gids in uw hotel. Na uw aankomst zal hij u ontmoeten en u meer informatie geven over de door u geboekte excursie, uw vragen beantwoorden en u het ontvangstbewijs al... ...Lees verder

Hoe betaal je ?

U kunt het gehele bedrag of een aanbetaling via uw bank overmaken op onze rekening of contant betalen ter plaatse in Egypte. Wanneer u in Egypte aankomt, zal onze gids u bezoeken in het hotel, het geld of het saldo ophalen en u het ontvangstbewijs geven Wij bieden vijf opties: - U kunt het gehele bedrag of een aanbetaling op onze rekening overmaken via uw bank - Overboeking van het volledige bedrag of een deel van het bedrag als aanbetaling Betaling via PayPal (eventueel gekoppeld aan kosten) Contante betaling aan onze medewerker op de luchthaven Betaling voor kleinere excursies (safari's,... ...Lees verder