Luchthaventransfer van Hurghada naar El Gouna

volwassenen
3.00
Vriendelijk
2.00
Selecteer reisdatum
Vul het totaal aantal reizigers in
Verzend verzoek
  • Afhaalservice
  • Beschikbaarheid :
  • Oppakken:
  • Opbrengst:
Luchthaventransfer van Hurghada naar El Gouna. Wij regelen graag uw transfer van de luchthaven naar het vliegerstation of El Gouna hotels. Je wordt opgehaald van het vliegveld in Hurghada en in een comfortabele limousine of busje naar je accommodatie in El Gouna gebracht. .

Prijzen

Price per Person
  • 3.00 Price per volwassenen
  • 2.00 Price per Vriendelijk

Bij de prijs inbegrepen

  • snel & direct naar je bestemming
  • ideaal voor gezinnen met kinderen. Zeer betaalbare prijzen

Route

Hurghada Luchthaventransfer, Taxi's, Limousine naar El Gouna Hotels. Bent u op zoek naar goedkope El Gouna luchthaventransfers, transfers, privétaxi 's, limousines naar het stadscentrum of rechtstreeks naar uw hotel? Boek Tour Egypte biedt geweldige prijzen Hurghada Airport Transfers en El Gouna Transfers, privétaxi, limousineservices, boek Tour Egypt Service is snel, gemakkelijk, betrouwbaar en tegen een lage prijs. Bij aankomst wordt u begroet door onze chauffeur / vertegenwoordiger met een bord met uw naam erop en zij zullen u helpen met uw bagage en u naar het wachtende voertuig begeleiden om u op de snelste en gemakkelijkste manier naar uw bestemming te brengen. Vertel ons uw vluchtnummer, uw aankomsttijd en wat u persoonlijk aan uw vakantiewensen heeft, wij verzorgen de transfer van en naar de luchthaven van Hurghada voor u, ook als u geen hotelboekingen of excursies bij ons heeft gemaakt. Ons doel is om een goede service en een eerste indruk van El Gouna te bieden , zodat uw vakantie perfect is en u gewoon kunt genieten van uw tijd bij aankomst in El Gouna .

De rijtijd van Hurghada naar El Gouna is ongeveer 30 minuten. Luchthaven transfer. Wij regelen graag uw transfer van de luchthaven naar het kitestation.

EEN

stroom

 voertuig prijs
van 1 tot 4 personen taxi 10 euro - prijs per voertuig
van 5 tot 8 personen busje 15 euro - prijs per voertuig
van 9 tot 15 personen onderzetters 20 euro prijs voertuig
Van 15 tot 30 personen bus 55 euro - prijs per voertuig

Reviews (0 Reviews)

Hoe boek je?

Hoe kunt u boeken? Uw vragen/zorgen zijn erg belangrijk voor ons. Daarom kunt u ons in dringende gevallen ook telefonisch bereiken op het mobiele nummer 00201000835673 (WhatsApp en Viber berichten zijn ook mogelijk) "bijna" 24 uur of per direct mail naar info@book-tour-egypt.com .... Invullen in de gegevens op de "Reserveer nu" pagina, e-mail ons of bel 00201000835673. Dan maken we een passende afspraak met onze gids in uw hotel. Na uw aankomst zal hij u ontmoeten en u meer informatie geven over de door u geboekte excursie, uw vragen beantwoorden en u het ontvangstbewijs al... ...Lees verder

Hoe betaal je ?

U kunt het gehele bedrag of een aanbetaling via uw bank overmaken op onze rekening of contant betalen ter plaatse in Egypte. Wanneer u in Egypte aankomt, zal onze gids u bezoeken in het hotel, het geld of het saldo ophalen en u het ontvangstbewijs geven Wij bieden vijf opties: - U kunt het gehele bedrag of een aanbetaling op onze rekening overmaken via uw bank - Overboeking van het volledige bedrag of een deel van het bedrag als aanbetaling Betaling via PayPal (eventueel gekoppeld aan kosten) Contante betaling aan onze medewerker op de luchthaven Betaling voor kleinere excursies (safari's,... ...Lees verder