Transfer van de luchthaven van Hurghada naar Makadi Bay Hotels

volwassenen
3.00
kind
2.00
Selecteer reisdatum
Vul het totaal aantal reizigers in
Verzend verzoek
  • Afhaalservice
  • Beschikbaarheid :
  • Oppakken:
  • Opbrengst:
Transfer van Hurghada Airport naar Makadi Bay Hotels en ook van het hotel naar Hurghada Airport. Taxi's, minibussen en bussen zijn beschikbaar voor luchthaventransfers van en naar Makadi Bay.

Prijzen

Price per Person
  • 3.00 Price per volwassenen
  • 2.00 Price per kind

Bij de prijs inbegrepen

  • Transfer in een voertuig met airconditioning

Route

Ā Kom ontspannen aan in Hurghada en profiteer van een luchthaventransfer naar Makadi Bay Hotels . Stap aan boord van het voertuig met airconditioning en bereik uw bestemming in comfort en snelheid. Bespaar uzelf de moeite om een taxi te vinden. U kunt genieten van een ontspannen en comfortabele transfer van de luchthaven van Hurghada naar Makadi Bay. Boek een privé sedan of busje en kom snel aan in Makadi Bay.

Uw chauffeur zal u op de luchthaven ontmoeten met een bord met uw naam erop en u naar uw hotel brengen. Stap aan boord van het voertuig met airconditioning en begin uw verblijf of vakantie in Makadi Bay comfortabel en zorgeloos. Bepaal zelf de snelheid.

Transfer van Hurghada naar Makadi Bay & Sahl Hasheesh

stroom voertuig prijs
van 1 tot 4 personen taxi 10 euro - prijs per voertuig
van 5 tot 8 personen busje 15 euro prijs per voertuig
van 9 tot 15 personen onderzetters 20 euro prijs per voertuig
Van 15 tot 30 personen bus 55 euro prijs per voertuig

Reviews (0 Reviews)

Hoe boek je?

Hoe kunt u boeken? Uw vragen/zorgen zijn erg belangrijk voor ons. Daarom kunt u ons in dringende gevallen ook telefonisch bereiken op het mobiele nummer 00201000835673 (WhatsApp en Viber berichten zijn ook mogelijk) "bijna" 24 uur of per direct mail naar info@book-tour-egypt.com .... Invullen in de gegevens op de "Reserveer nu" pagina, e-mail ons of bel 00201000835673. Dan maken we een passende afspraak met onze gids in uw hotel. Na uw aankomst zal hij u ontmoeten en u meer informatie geven over de door u geboekte excursie, uw vragen beantwoorden en u het ontvangstbewijs al... ...Lees verder

Hoe betaal je ?

U kunt het gehele bedrag of een aanbetaling via uw bank overmaken op onze rekening of contant betalen ter plaatse in Egypte. Wanneer u in Egypte aankomt, zal onze gids u bezoeken in het hotel, het geld of het saldo ophalen en u het ontvangstbewijs geven Wij bieden vijf opties: - U kunt het gehele bedrag of een aanbetaling op onze rekening overmaken via uw bank - Overboeking van het volledige bedrag of een deel van het bedrag als aanbetaling Betaling via PayPal (eventueel gekoppeld aan kosten) Contante betaling aan onze medewerker op de luchthaven Betaling voor kleinere excursies (safari's,... ...Lees verder