Excursie naar de dolfijnenshow in Hurghada

volwassenen
18.00
kinder
9.00
Selecteer reisdatum
Vul het totaal aantal reizigers in
Verzend verzoek
 • Afhaalservice
 • Beschikbaarheid : Dagelijks
 • Oppakken: 14 uur
 • Opbrengst: 17 uur
Excursie naar de dolfijnenshow in Hurghada. Tijdens uw strandvakantie in Hurghada beleeft u een onvergetelijke excursie naar het dolfinarium, waar u kunt genieten van de dolfijnenshow. Er is ook een mogelijkheid om met de dolfijnen te zwemmen.

Prijzen

Price per Person
 • 18.00 Price per volwassenen
 • 9.00 Price per kinder

Bij de prijs inbegrepen

 • Transfers per bus met airconditioning
 • toegangsprijs

Niet bij de prijs inbegrepen

 • Alle toevoegingen die niet in het programma worden genoemd

Meenemen

 • Camera
 • zonnebril
 • Hoofddeksel

Route

Excursie naar de dolfijnenshow in Hurghada .

Tijdens uw strandvakantie in Hurghada beleeft u een onvergetelijke reis naar het dolfinarium, waar u kunt genieten van de dolfijnenshow. Er is ook de mogelijkheid om met de dolfijnen te zwemmen.

Beschrijving

Wees getuige van een prachtig optreden van de dolfijnen, waar je de intelligentie van deze unieke dieren kunt aanschouwen. Er is ook de mogelijkheid om met de dolfijnen te zwemmen. Ons tourvoertuig haalt u 's middags op bij het hotel en rijdt in 20 minuten naar de Hurghada Dolphin Show. Neem plaats en geniet van de leuke dolfijnenshow van 45 minuten. U kunt vanaf uw stoel foto's maken en na de show heeft u de mogelijkheid om de dolfijnen te bekijken. Vervolgens wordt u teruggebracht naar het hotel.

Excursie naar de dolfijnenshow in Hurghada

Het Delphinarium of Dolphina ligt op 20 km van de luchthaven. De dolfijnen zijn zeer sterke en zeer vriendelijke dieren. Hun huid is prachtig glad en zacht en ze hebben altijd een glimlach op hun gezicht.

Ontmoetingspunt: uw hotel in Hurghada-- Retourpunt uw hotel in Hurghada

Reviews (0 Reviews)

Hoe boek je?

Hoe kunt u boeken? Uw vragen/zorgen zijn erg belangrijk voor ons. Daarom kunt u ons in dringende gevallen ook telefonisch bereiken op het mobiele nummer 00201000835673 (WhatsApp en Viber berichten zijn ook mogelijk) "bijna" 24 uur of per direct mail naar info@book-tour-egypt.com .... Invullen in de gegevens op de "Reserveer nu" pagina, e-mail ons of bel 00201000835673. Dan maken we een passende afspraak met onze gids in uw hotel. Na uw aankomst zal hij u ontmoeten en u meer informatie geven over de door u geboekte excursie, uw vragen beantwoorden en u het ontvangstbewijs al... ...Lees verder

Hoe betaal je ?

U kunt het gehele bedrag of een aanbetaling via uw bank overmaken op onze rekening of contant betalen ter plaatse in Egypte. Wanneer u in Egypte aankomt, zal onze gids u bezoeken in het hotel, het geld of het saldo ophalen en u het ontvangstbewijs geven Wij bieden vijf opties: - U kunt het gehele bedrag of een aanbetaling op onze rekening overmaken via uw bank - Overboeking van het volledige bedrag of een deel van het bedrag als aanbetaling Betaling via PayPal (eventueel gekoppeld aan kosten) Contante betaling aan onze medewerker op de luchthaven Betaling voor kleinere excursies (safari's,... ...Lees verder