Excursie van Hurghada naar Luxor per vliegtuig / vlucht Hurghada Valley of the Kings

volwassenen
150.00
kinder
140.00
Selecteer reisdatum
Vul het totaal aantal reizigers in
Verzend verzoek
 • Afhaalservice
 • Beschikbaarheid :
 • Oppakken:
 • Opbrengst:
Hurghada Luxor Vallei der Koningen vlucht, excursie van Hurghada naar Luxor per vliegtuig, bekijk de hoogtepunten van Luxor tijdens een excursie naar Luxor Egypte vanuit Hurghada.

Prijzen

Price per Person
 • 150.00 Price per volwassenen
 • 140.00 Price per kinder

Bij de prijs inbegrepen

 • Toegang tot de bezienswaardigheden
 • Nederlandstalige gids.
 • Transfers in voertuigen van hoge kwaliteit met airconditioning
 • Binnenlandse vluchten Hurghada - Luxor - Hurghada
 • Lunch in een lokaal restaurant

Route

De stad Luxor (voorheen Thebe) ligt aan de zuidoostelijke oever van de Nijl en is een van de grootste steden in Egypte.

Excursie van Hurghada naar Luxor en Vallei der Koningen per vliegtuig

u kunt alle hoogtepunten van deze "stad van paleizen" bewonderen.

.We halen u 's morgens vroeg op van uw hotel in Hurghada en brengen u naar de luchthaven voor uw vlucht naar Luxor. Bij aankomst wordt u opgewacht door een Engelssprekende gids die de hele dag bij u zal zijn. Onze gidsen ter plaatse hebben allemaal jarenlange ervaring, geven u veel informatie over de bezienswaardigheden en zorgen ervoor dat u kunt genieten van uw reis. Om bij de tempels en culturele bezienswaardigheden van Luxor te komen.

In Luxor bezoekt u eerst Luxor's westelijke oever van de Nijl en de Vallei der Koningen, die de graven van vele Egyptische farao's herbergt. Bewonder de graven van de heersers van die tijd, die zijn versierd met scènes uit de Egyptische mythologie en leer interessante feiten over de rituelen die destijds werden beoefend en die de doden moesten voorbereiden op het hiernamaals. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om de imposante dodentempel van Hatshepsut en de Kolossen van Memnon te bezoeken. Na een goede lunch bezoeken we de Karnak Tempel. Deze is gebouwd ten tijde van het Nieuwe Rijk. Het is een van de best bewaarde tempelcomplexen uit deze periode. Hier krijgt u inzicht in de fascinerende geschiedenis van Egypte. We eindigen deze indrukwekkende vliegreis van Hurghad naar Luxor met een bezoek aan de Luxor Bazaar en vliegen vervolgens terug naar Hurghada.

Excursie Hurghada Luxor Bus

Reviews (0 Reviews)

Hoe boek je?

Hoe kunt u boeken? Uw vragen/zorgen zijn erg belangrijk voor ons. Daarom kunt u ons in dringende gevallen ook telefonisch bereiken op het mobiele nummer 00201000835673 (WhatsApp en Viber berichten zijn ook mogelijk) "bijna" 24 uur of per direct mail naar info@book-tour-egypt.com .... Invullen in de gegevens op de "Reserveer nu" pagina, e-mail ons of bel 00201000835673. Dan maken we een passende afspraak met onze gids in uw hotel. Na uw aankomst zal hij u ontmoeten en u meer informatie geven over de door u geboekte excursie, uw vragen beantwoorden en u het ontvangstbewijs al... ...Lees verder

Hoe betaal je ?

U kunt het gehele bedrag of een aanbetaling via uw bank overmaken op onze rekening of contant betalen ter plaatse in Egypte. Wanneer u in Egypte aankomt, zal onze gids u bezoeken in het hotel, het geld of het saldo ophalen en u het ontvangstbewijs geven Wij bieden vijf opties: - U kunt het gehele bedrag of een aanbetaling op onze rekening overmaken via uw bank - Overboeking van het volledige bedrag of een deel van het bedrag als aanbetaling Betaling via PayPal (eventueel gekoppeld aan kosten) Contante betaling aan onze medewerker op de luchthaven Betaling voor kleinere excursies (safari's,... ...Lees verder