2 Excursie van Makadi Bay / Sahl Hasheesh naar Caïro per vliegtuig

volwassenen
200.00
kinderen
170.00
Selecteer reisdatum
Vul het totaal aantal reizigers in
Verzend verzoek
 • Afhaalservice
 • Beschikbaarheid : Dagelijks
 • Oppakken: ca. 4:00 in de middag.
 • Opbrengst: ca. 21.30 uur
2 Excursie van Makadi Bay / Sahl Hasheesh naar Caïro per vliegtuig: Verken Caïro met ons en neem de tijd voor het Egyptisch Museum, Oud Caïro, Moskee van Amr ibn al-As, Hangende Kerk, de Albasten Moskee en de Khan-El Khalili Bazaar . Bezoek de piramides, de Sfinx en Saqqara.

Prijzen

Price per Person
 • 200.00 Price per volwassenen
 • 170.00 Price per kinderen

Bij de prijs inbegrepen

 • Tickets voor de vliegtickets Hurghada – Cairo – Hurghada
 • 2 lunches
 • Hotel met ontbijt
 • Entreegelden voor alle attracties genoemd in de beschrijving
 • Duitse gids

Niet bij de prijs inbegrepen

 • Transfertoeslag vanaf uw hotel: 10 euro
 • Binnenkomst in de grafkamer
 • Drankjes in het restaurant
 • Alle toevoegingen die niet in het programma worden genoemd

Meenemen

 • zonnebril
 • Hut
 • Ontbijtpakket (de avond ervoor gratis te bestellen in het hotel)
 • Warme kleding in de winter
 • Lichte kleding in de zomer

Route

hoogtepunten
-->Excursie 2 dagen van Makadi Bay en Sahl Hasheesh naar Caïro met vlucht
--> Transfer met voertuigen met airconditioning
--> Verken Cairo voor twee dagen met overnachtingen en vluchten vanuit Makadi Bay/Sahl Hasheesh.
--> Bezoek het Egyptisch Museum, de Albasten Moskee en de Khan El Khalili Bazaar.
--> Bezoek de piramides, de Sfinx
--> Bewonder de trappenpiramide Saqqara
--> Overnachting in een 4-sterrenhotel inclusief ontbijt
--> Duitstalige gids
--> 2 lunches in een goed restaurant


dag 1
Je wordt 's ochtends vroeg opgehaald bij je hotel in Hurghada in een busje met airconditioning en naar de luchthaven van Hurghada gebracht voor je vlucht naar Caïro. Bij aankomst ontmoet u uw egyptoloog en begint de tour met een bezoek aan het beroemde plateau van Gizeh Na een vlucht van 45 minuten bereikt u de metropool op een ontspannen manier en kunt u met uw Duitstalige gids rechtstreeks naar de eerste zicht: je eerste stop is het Egyptisch Museum. Tijdens de rondleiding beantwoordt uw gids graag al uw vragen over de exposities. Daarna kunt u genieten van uw lunch in een lokaal restaurant. Rijd vervolgens rechtstreeks naar de beroemde piramides en de sfinx. Neem drie uur de tijd om deze fascinerende bouwwerken te bewonderen. De transferservice brengt je vervolgens naar je hotel in Caïro.


Dag 2 PROGRAMMA A
De tweede dag van programma A neemt je mee naar het oude Caïro: de citadel van Salah el Din en de albasten moskee van Mohamed Ali vormen het eerste punt van het programma. Na een lunchpauze in een restaurant, neemt je gids je mee naar de Koptische kerk en het museum in het oude Caïro, evenals de St. Sergiuskerk en de Ben Ezra-synagoge. Naast de twee genoemde gebedshuizen bevindt zich de moskee Amr Ibn el-As in de Koptische wijk. Gebouwd in 642, is het de oudste moskee in Egypte en, met zijn eenvoudige constructie, een model voor de gebouwen van latere tijdperken. Een bezoek aan de beroemde Khan al Khalili Bazaar met zijn kronkelende straatjes en kleine cafés is het laatste deel van uw tweedaagse reis van Hurghada naar Caïro met het vliegtuig. Bij de landing brengt de transferbus je terug naar je hotel in Makadi Bay of Sahl Hasheesh.
PROGRAMMA A: 200 euro

Dag 2 PROGRAMMA B
De tweede dag van programma B neemt je mee naar de trappenpiramide en de officiële graven van Saqqara. Daarna heb je je typische lunch. De Koptische kerk en het museum zijn de eerste bezienswaardigheden die je 's middags bezoekt. De Sint-Sergiuskerk en de Ben Ezra-synagoge maken ook deel uit van het oude Caïro. Met je gids bezoek je niet alleen deze twee bezienswaardigheden, maar bezoek je ook de moskee van Amr Ibn el-As in de Koptische wijk. Gebouwd in 642, is het de oudste moskee in Egypte en, met zijn eenvoudige constructie, een model voor de gebouwen van latere tijdperken. De afsluiting van je tweedaagse reis naar Caïro vanuit Hurghada met het vliegtuig is de Khan el Khalili Bazaar met zijn gezellige cafés en kleine straatjes. De transferbus brengt je terug naar je hotel nadat je bent geland op Makadi Bay of Sahl Hasheesh Airport.
PROGRAMMA B: 210 euro


De 2-daagse excursie van Makadi Bay of Sahl Hasheesh naar Caïro en de piramides van Gizeh per vliegtuig kan op aanvraag ook privé worden aangeboden, dat wil zeggen met een individueel programma en privégids. Neem bij interesse contact met ons op. Wij doen u graag een vrijblijvende offerte.

De prijs is afhankelijk van het aantal deelnemers, stuur ons een aanvraag en wij maken een offerte met de exacte prijs.

Reviews (0 Reviews)

Hoe boek je?

Hoe kunt u boeken? Uw vragen/zorgen zijn erg belangrijk voor ons. Daarom kunt u ons in dringende gevallen ook telefonisch bereiken op het mobiele nummer 00201000835673 (WhatsApp en Viber berichten zijn ook mogelijk) "bijna" 24 uur of per direct mail naar info@book-tour-egypt.com .... Invullen in de gegevens op de "Reserveer nu" pagina, e-mail ons of bel 00201000835673. Dan maken we een passende afspraak met onze gids in uw hotel. Na uw aankomst zal hij u ontmoeten en u meer informatie geven over de door u geboekte excursie, uw vragen beantwoorden en u het ontvangstbewijs al... ...Lees verder

Hoe betaal je ?

U kunt het gehele bedrag of een aanbetaling via uw bank overmaken op onze rekening of contant betalen ter plaatse in Egypte. Wanneer u in Egypte aankomt, zal onze gids u bezoeken in het hotel, het geld of het saldo ophalen en u het ontvangstbewijs geven Wij bieden vijf opties: - U kunt het gehele bedrag of een aanbetaling op onze rekening overmaken via uw bank - Overboeking van het volledige bedrag of een deel van het bedrag als aanbetaling Betaling via PayPal (eventueel gekoppeld aan kosten) Contante betaling aan onze medewerker op de luchthaven Betaling voor kleinere excursies (safari's,... ...Lees verder