2 Excursie van Makadi Bay / Sahl Hasheesh naar Caïro met de bus

volwassenen
100.00
kinderen
65.00
Selecteer reisdatum
Vul het totaal aantal reizigers in
Verzend verzoek
 • Afhaalservice
 • Beschikbaarheid : Dagelijks
 • Oppakken: ca. 13:00.
 • Opbrengst: ca. 24:00 uur
2 Excursie van Makadi Bay / Sahl Hasheesh naar Caïro met de bus: beleef 2 dagen in Caïro met alle bezienswaardigheden. Word onderdeel van het pulserende leven van deze enorme smeltkroes.

Prijzen

Price per Person
 • 100.00 Price per volwassenen
 • 65.00 Price per kinderen

Bij de prijs inbegrepen

 • Transfers in voertuigen met airconditioning
 • 2 lunches
 • Entreegelden voor alle bezienswaardigheden genoemd in de beschrijving
 • Duitstalige gids
 • 4* hotel met ontbijt

Niet bij de prijs inbegrepen

 • Drankjes in het restaurant
 • Binnenkomst in de grafkamer
 • Transfertoeslag vanaf uw hotel: 10 euro
 • Boottocht over de Nijl

Meenemen

 • zonnebril
 • Hut
 • Ontbijtpakket (de avond ervoor gratis te bestellen in het hotel)
 • Warme kleding in de winter
 • Lichte kleding in de zomer

Route

hoogtepunten
2 Excursie van Makadi Bay of Sahl Hasheesh naar Caïro met de bus
--> Transfers met geconditioneerde voertuigen van uw hotel in Makadi Bay/Sahl Hasheesh naar Caïro/Giza
--> Geniet van de rit langs de kust van de Rode Zee naar Caïro
--> Nederlandstalige egyptoloog begeleidt uw bezoeken en legt alles uit
--> Bezoek incl. de entreegelden volgens de beschrijving
--> Ontspannende stadstour in de oude stad en de moderne wijk van Caïro
--> Overnachting in een 4-sterrenhotel inclusief ontbijt
--> 2 x lunchen in een heerlijk restaurant (exclusief drankjes)


Houd er rekening mee dat de bestemmingen in Caïro en de volgorde van de bezienswaardigheden individueel worden besproken door de lokale gids.


dag 1
Verken de "Stad van Duizend Minaretten" tijdens een dagtocht naar Caïro, inclusief retourtransfers vanuit Hurghada. Ontspan tijdens de reis in het voertuig met airconditioning, waar u kunt genieten van een prachtig uitzicht op de Golf van Suez. Om 01.30 uur wordt u opgehaald bij uw hotel in Hurghada door een vertegenwoordiger voor de busreis naar Caïro. De eerste sightseeing van uw tweedaagse reis naar Caïro begint bij het wereldberoemde Egyptisch Museum. De unieke collectie van meer dan 120.000 stukken uit verschillende dynastieën. De belangrijkste attractie van het museum is de tot in het kleinste detail gereproduceerde tombe van farao Toetanchamon met alle grafgiften, de gouden sarcofaag en het unieke gouden dodenmasker. De Hal van de Farao's is een ander onvergetelijk hoogtepunt (niet inbegrepen in de prijs). Tijdens de boottocht (niet bij de prijs inbegrepen) leer je Caïro vanuit een ander perspectief kennen: de Nijl. Geniet van een lunch in een lokaal restaurant voordat de transferbus met airconditioning je naar het laatst overgebleven wereldwonder brengt: de piramides van Gizeh met de sfinx en de valleitempel. Je hebt de unieke kans om dit grandioze monument van dichtbij te bewonderen. De transferservice brengt je vervolgens naar je hotel in Caïro.


dag 2

PROGRAMMA A
De tweede dag van programma A neemt je mee naar het oude Caïro: de citadel van Salah el Din en de albasten moskee van Mohamed Ali vormen het eerste punt van het programma. Na een lunchpauze in een lokaal restaurant, gaat u verder naar de Koptische kerk en het museum in het oude Caïro en de St. Sergius-kerk en de Ben Ezra-synagoge. Naast de twee genoemde gebedshuizen, bevindt de Amr Ibn el-As zich in de Koptische wijk. Gebouwd in 642, is het de oudste moskee in Egypte en, met zijn eenvoudige constructie, een model voor de gebouwen van latere tijdperken. Een bezoek aan de beroemde Khan al Khalili Bazaar, met zijn kronkelende straatjes en kleine cafés, rondt uw tweedaagse reis met de bus van Hurghada naar Caïro af. De bus brengt je terug naar je hotel in Makadi Bay of Sahl Hasheesh.
PROGRAMMA A: 110 euro


dag 2

PROGRAMMA B
De tweede dag van programma B neemt je mee naar de trappenpiramide en de officiële graven van Saqqara. Daarna heb je je typische lunch. De Koptische kerk en het museum zijn de eerste bezienswaardigheden die je 's middags bezoekt. De Sint-Sergiuskerk en de Ben Ezra-synagoge maken ook deel uit van het oude Caïro en maken deel uit van het sightseeingprogramma. Naast de twee genoemde gebedshuizen, bevindt de Amr Ibn el-As zich in de Koptische wijk. Gebouwd in 642, is het de oudste moskee in Egypte en, met zijn eenvoudige constructie, is het een model voor de gebouwen van latere tijdperken. De Khan el Khalili-bazaar en zijn talloze cafés en kleine straatjes vormen de afsluiting van uw tweedaagse reis naar Caïro vanuit Hurghada. De bus brengt je terug naar je hotel in Makadi Bay of Sahl Hasheesh.
PROGRAMMA B: 115 euro


De tweedaagse reis van Hurghada naar Caïro met de bus naar de piramides en het Egyptisch Museum kan ook in privévorm worden aangeboden, dat wil zeggen met een individueel programma en privégids. Neem bij interesse contact met ons op. Wij doen u graag een vrijblijvende offerte.

De prijs is afhankelijk van het aantal deelnemers, stuur ons een aanvraag en wij maken een offerte met de exacte prijs.

Reviews (0 Reviews)

Hoe boek je?

Hoe kunt u boeken? Uw vragen/zorgen zijn erg belangrijk voor ons. Daarom kunt u ons in dringende gevallen ook telefonisch bereiken op het mobiele nummer 00201000835673 (WhatsApp en Viber berichten zijn ook mogelijk) "bijna" 24 uur of per direct mail naar info@book-tour-egypt.com .... Invullen in de gegevens op de "Reserveer nu" pagina, e-mail ons of bel 00201000835673. Dan maken we een passende afspraak met onze gids in uw hotel. Na uw aankomst zal hij u ontmoeten en u meer informatie geven over de door u geboekte excursie, uw vragen beantwoorden en u het ontvangstbewijs al... ...Lees verder

Hoe betaal je ?

U kunt het gehele bedrag of een aanbetaling via uw bank overmaken op onze rekening of contant betalen ter plaatse in Egypte. Wanneer u in Egypte aankomt, zal onze gids u bezoeken in het hotel, het geld of het saldo ophalen en u het ontvangstbewijs geven Wij bieden vijf opties: - U kunt het gehele bedrag of een aanbetaling op onze rekening overmaken via uw bank - Overboeking van het volledige bedrag of een deel van het bedrag als aanbetaling Betaling via PayPal (eventueel gekoppeld aan kosten) Contante betaling aan onze medewerker op de luchthaven Betaling voor kleinere excursies (safari's,... ...Lees verder