2 excursie van El Gouna naar Caïro met de bus

volwassenen
115.00
kind
70.00
Selecteer reisdatum
Vul het totaal aantal reizigers in
Verzend verzoek
 • Afhaalservice
 • Beschikbaarheid : Dagelijks
 • Oppakken: Ca. 04:00
 • Opbrengst: Ca. 21.30 uur
2-Excursie van El Gouna naar Caïro met de bus: neem meer tijd om de beroemde bezienswaardigheden zoals de piramides van Gizeh, de trappenpiramide van Saqqara, de sfinx en het oude Caïro te bezoeken en u krijgt ook de gelegenheid om andere historische monumenten van Caïro te verkennen.

Prijzen

Price per Person
 • 115.00 Price per volwassenen
 • 70.00 Price per kind

Bij de prijs inbegrepen

 • Entreegelden voor alle bezienswaardigheden genoemd in de beschrijving
 • 2 lunches
 • 4* hotel met ontbijt
 • Duitstalige gids

Niet bij de prijs inbegrepen

 • Drankjes in het restaurant
 • Binnenkomst in de grafkamer
 • Boottocht over de Nijl
 • Transfertoeslag vanaf uw hotel: 10 euro

Meenemen

 • zonnebril
 • Hut
 • Lichte kleding in de zomer
 • Warme kleding in de winter
 • Ontbijtpakket (de avond ervoor gratis te bestellen in het hotel)

Route

2-daagse reis van El Gouna naar Caïro met de bus


--> Transfer met voertuigen met airconditioning van El Gouna naar Caïro
--> Reis per bus langs de kust van de Rode Zee naar Caïro
--> Bewonder de piramides van Gizeh en de Sfinx van dichtbij
--> Ontdek de schatten van het faraonische Egypte en ontmoet getuigen van de oude geschiedenis van Egypte
--> Sta versteld van deze laatste overgebleven van de zeven wereldwonderen
--> Stadstour in de oude stad en in de moderne wijk van Caïro
--> Bezoek aan de Khan el Khalili Bazaar en het Egyptisch Nationaal Museum in het hart van Caïro
--> Overnachting in een 4-sterrenhotel inclusief ontbijt
--> Duitstalige gids
--> 2 lunches

Beschrijving:


dag 1
Je wordt die avond opgehaald bij de ingang van je hotel. Je rijdt ongeveer 6 uur met de bus. Je begint de ca. 6 uur durende reis naar Caïro per bus, die je langs de kust van de Rode Zee brengt met een adembenemend uitzicht. Aangekomen in Caïro staat uw Duitstalige gids al op u te wachten, die u naar de eerste attractie zal brengen: het Egyptisch Museum. Daar vind je tal van schatten en voorwerpen uit vervlogen tijden, zoals het masker van Toetanchamon. Daarna kunt u genieten van uw lunch in een lokaal restaurant. Tijdens de felucca-rit (niet inbegrepen in de prijs) leer je Caïro vanuit een ander perspectief kennen - de Nijl. Ga daarna naar de Grote Piramide van Cheops, de Piramides van Chefren en Menkaure. Je hebt de unieke kans om deze grandioze monumenten van dichtbij te bewonderen. De transferservice brengt je vervolgens naar je hotel in Caïro, waar je kunt ontspannen.

Dag 2 PROGRAMMA A
De tweede dag van programma A neemt je mee naar het oude Caïro: de citadel van Salah el Din en de albasten moskee van Mohamed Ali vormen het eerste punt van het programma. Na een lunchpauze in een restaurant, neemt je gids je mee naar de Koptische kerk en het museum in het oude Caïro, evenals de St. Sergiuskerk en de Ben Ezra-synagoge. Naast de twee genoemde gebedshuizen bevindt zich de moskee Amr Ibn el-As in de Koptische wijk. Gebouwd in 642, is het de oudste moskee in Egypte en, met zijn eenvoudige constructie, een model voor de gebouwen van latere tijdperken. Een bezoek aan de beroemde Khan al Khalili Bazaar met zijn kronkelende straatjes en kleine cafés is het laatste deel van uw tweedaagse reis van Hurghada naar Caïro met de bus. De bus brengt je terug naar je hotel in Hurghada.

PROGRAMMA A: 115 euro

Dag 2 PROGRAMMA B
De tweede dag van programma B neemt je mee naar de trappenpiramide en de officiële graven van Saqqara. Daarna heb je je typische lunch. De Koptische kerk en het museum zijn de eerste bezienswaardigheden die je 's middags bezoekt. De Sint-Sergiuskerk en de Ben Ezra-synagoge maken ook deel uit van het oude Caïro. Met je gids bezoek je niet alleen deze twee bezienswaardigheden, maar bezoek je ook de moskee van Amr Ibn el-As in de Koptische wijk. Gebouwd in 642, is het de oudste moskee in Egypte en, met zijn eenvoudige constructie, een model voor de gebouwen van latere tijdperken. De afsluiting van je tweedaagse trip naar Caïro vanuit El Gouna is de Khan el Khalili Bazaar met zijn gezellige cafés en kleine straatjes. De bus brengt je terug naar je hotel in El Gouna.

PROGRAMMA B: 120 euro

De tweedaagse reis van El Gouna naar Caïro met de bus naar de piramides en het Egyptisch Museum kan ook privé worden aangeboden, dat wil zeggen met een individueel programma en privégids. Neem bij interesse contact met ons op. Wij doen u graag een vrijblijvende offerte.

De prijs is afhankelijk van het aantal deelnemers, stuur ons een aanvraag en wij maken een offerte met de exacte prijs.

Reviews (0 Reviews)

Hoe boek je?

Hoe kunt u boeken? Uw vragen/zorgen zijn erg belangrijk voor ons. Daarom kunt u ons in dringende gevallen ook telefonisch bereiken op het mobiele nummer 00201000835673 (WhatsApp en Viber berichten zijn ook mogelijk) "bijna" 24 uur of per direct mail naar info@book-tour-egypt.com .... Invullen in de gegevens op de "Reserveer nu" pagina, e-mail ons of bel 00201000835673. Dan maken we een passende afspraak met onze gids in uw hotel. Na uw aankomst zal hij u ontmoeten en u meer informatie geven over de door u geboekte excursie, uw vragen beantwoorden en u het ontvangstbewijs al... ...Lees verder

Hoe betaal je ?

U kunt het gehele bedrag of een aanbetaling via uw bank overmaken op onze rekening of contant betalen ter plaatse in Egypte. Wanneer u in Egypte aankomt, zal onze gids u bezoeken in het hotel, het geld of het saldo ophalen en u het ontvangstbewijs geven Wij bieden vijf opties: - U kunt het gehele bedrag of een aanbetaling op onze rekening overmaken via uw bank - Overboeking van het volledige bedrag of een deel van het bedrag als aanbetaling Betaling via PayPal (eventueel gekoppeld aan kosten) Contante betaling aan onze medewerker op de luchthaven Betaling voor kleinere excursies (safari's,... ...Lees verder