Cairo 2-daagse vlucht met vlucht vanuit El Gouna

volwassenen
215.00
kinderen
170.00
Selecteer reisdatum
Vul het totaal aantal reizigers in
Verzend verzoek
 • Afhaalservice
 • Beschikbaarheid : Dagelijks
 • Oppakken: 4:00 ongeveer
 • Opbrengst: 21:30 ca.
Caïro 2-daagse vlucht met vlucht vanuit El Goun: Tweedaagse excursie vanuit El Gouna per vliegtuig: Bezoek de beroemde piramides van Gizeh (Cheops, Chephren en Mykerinos) en bewonder een van de zeven oude wereldwonderen. Je bezoekt ook de grote Sfinx en het Egyptisch Museum. Tijdens je tweedaagse excursie kun je ook de tijd nemen om Caïro te verkennen, een kijkje te nemen in het Egyptische leven in de Khan el Khalili-bazaar en de albasten moshe van Mohamed Ali te zien.

Prijzen

Price per Person
 • 215.00 Price per volwassenen
 • 170.00 Price per kinderen

Bij de prijs inbegrepen

 • Flug Hurghada – Kairo – Hurghada
 • Overnachting in een 4-sterrenhotel met ontbijt
 • Alle transfers in een comfortabel voertuig met airconditioning
 • Entreegelden voor alle bezienswaardigheden genoemd in de beschrijving
 • 2 lunches in een goed restaurant
 • Duitstalige gids

Niet bij de prijs inbegrepen

 • Drankjes in het restaurant
 • Transferkosten: 10 Euro
 • Toegang tot de Grote Piramide van Cheops of de Piramide van Chefren
 • Persoonlijke uitgaven en fooien Boottocht over de Nijl
 • Alle diensten die niet in de beschrijving worden genoemd.

Meenemen

 • zonnebril
 • Hut
 • Lichte kleding in de zomer
 • Warme kleding in de winter
 • Ontbijtpakket (de avond ervoor gratis te bestellen in het hotel)

Route

Caïro 2 dagen per vlucht - excursie vanuit El Gouna
hoogtepunten
--> Geniet van Caïro in twee dagen
--> Bewonder de piramides van Gize
--> Bezoek het Egyptisch Museum en de Grote Sfinx
--> Ontdek de trappenpiramide van koning Djoser
--> Maak een stadstour in de oude stadÂÂ
--> Bezoek de moskee van Mohamed Ali, de Koptische kerken, de hangende kerk
--> Dompel jezelf onder in het Egyptische leven op de Khan el Khalili BazaarÂ
--> Overnachting in een 5- of 4-sterrenhotel met ontbijt
--> Lunch in het restaurant op beide dagen
Beschrijving:
dag 1
De transferbus met airconditioning haalt je 's ochtends op bij je hotel in El Gouna en brengt je naar de luchthaven van Hurghada, waar je aan boord gaat van het vliegtuig naar Caïro. Na een vlucht van ca. 45 minuten bereikt u de metropool ontspannen en kunt u met uw Duitstalige gids direct op weg naar het eerste gezicht: het Egyptisch Museum met zijn talrijke schatten en tentoonstellingen uit vervlogen tijden, zoals de masker van Toetanchamon. Daarna kunt u genieten van uw lunch in een lokaal restaurant. Bekijk Caïro vanuit een ander perspectief tijdens een Nijlcruise. Ga daarna naar de Grote Piramide van Cheops, de Piramides van Chefren en Menkaure en bewonder de monumenten uit vervlogen tijden. De transferservice brengt je vervolgens naar je hotel in Caïro, waar je kunt ontspannen.
Dag 2 PROGRAMMA A
De tweede dag van programma A neemt je mee naar het oude Caïro: de citadel van Salah el Din en de albasten moskee van Mohamed Ali vormen het eerste punt van het programma. Na een lunchpauze in een restaurant, neemt je gids je mee naar de Koptische kerk en het museum in het oude Caïro, evenals de St. Sergiuskerk en de Ben Ezra-synagoge. Naast de twee genoemde gebedshuizen bevindt zich de moskee Amr Ibn el-As in de Koptische wijk. Gebouwd in 642, is het de oudste moskee in Egypte en, met zijn eenvoudige constructie, een model voor de gebouwen van latere tijdperken. Een bezoek aan de beroemde Khan al Khalili Bazaar met zijn kronkelende straatjes en kleine cafés is het laatste deel van uw tweedaagse reis van Hurghada naar Caïro met het vliegtuig. Na de landing brengt de transferbus je terug naar je hotel in Hurghada.
PROGRAMMA A: 215 euro
Dag 2 PROGRAMMA B
De tweede dag van programma B neemt je mee naar de trappenpiramide en de officiële graven van Saqqara. Daarna heb je je typische lunch. De Koptische kerk en het museum zijn de eerste bezienswaardigheden die je 's middags bezoekt. De Sint-Sergiuskerk en de Ben Ezra-synagoge maken ook deel uit van het oude Caïro. Met je gids bezoek je niet alleen deze twee bezienswaardigheden, maar bezoek je ook de moskee van Amr Ibn el-As in de Koptische wijk. Gebouwd in 642, is het de oudste moskee in Egypte en, met zijn eenvoudige constructie, een model voor de gebouwen van latere tijdperken. De afsluiting van je tweedaagse reis naar Caïro vanuit Hurghada met het vliegtuig is de Khan el Khalili Bazaar met zijn gezellige cafés en kleine straatjes. Na de landing op de luchthaven van Hurghada brengt de transferbus je terug naar je hotel in El Gouna.
PROGRAMMA B: 225 euro
Vlieg over twee dagen naar Caïro. Bezoek de piramides van Gizeh en het Egyptisch museum. Bezoek Islamitisch en Koptisch Caïro, Saladin's Citadel en de Hangende Citadel van Caïro. In twee dagen in Caïro zie je alle hoogtepunten van deze historische stad van alle leeftijden.

De prijs is afhankelijk van het aantal deelnemers, stuur ons een aanvraag en wij maken een offerte met de exacte prijs.

Reviews (0 Reviews)

Hoe boek je?

Hoe kunt u boeken? Uw vragen/zorgen zijn erg belangrijk voor ons. Daarom kunt u ons in dringende gevallen ook telefonisch bereiken op het mobiele nummer 00201000835673 (WhatsApp en Viber berichten zijn ook mogelijk) "bijna" 24 uur of per direct mail naar info@book-tour-egypt.com .... Invullen in de gegevens op de "Reserveer nu" pagina, e-mail ons of bel 00201000835673. Dan maken we een passende afspraak met onze gids in uw hotel. Na uw aankomst zal hij u ontmoeten en u meer informatie geven over de door u geboekte excursie, uw vragen beantwoorden en u het ontvangstbewijs al... ...Lees verder

Hoe betaal je ?

U kunt het gehele bedrag of een aanbetaling via uw bank overmaken op onze rekening of contant betalen ter plaatse in Egypte. Wanneer u in Egypte aankomt, zal onze gids u bezoeken in het hotel, het geld of het saldo ophalen en u het ontvangstbewijs geven Wij bieden vijf opties: - U kunt het gehele bedrag of een aanbetaling op onze rekening overmaken via uw bank - Overboeking van het volledige bedrag of een deel van het bedrag als aanbetaling Betaling via PayPal (eventueel gekoppeld aan kosten) Contante betaling aan onze medewerker op de luchthaven Betaling voor kleinere excursies (safari's,... ...Lees verder