Privé-excursie met uw eigen privéboot vanuit Sharm el Sheikh

schip
300.00
schip
0.00
Selecteer reisdatum
Vul het totaal aantal reizigers in
Verzend verzoek
 • Afhaalservice
 • Beschikbaarheid : Dagelijks
 • Oppakken: 08:00.
 • Opbrengst: 4:00 in de middag.
Privé-excursie met uw eigen privéboot vanuit Sharm el Sheikh: beleef een onvergetelijke dag en geniet van een snorkeltocht waarbij u de boot helemaal voor uzelf heeft - ideaal voor verjaardagen of gewoon om te ontspannen.

Prijzen

Price per Person
 • 300.00 Price per schip
 • 0.00 Price per schip

Bij de prijs inbegrepen

 • Transfers in voertuigen met airconditioning
 • Privé boot
 • Lunchen
 • Softgetränke
 • Snorkeluitrusting

Niet bij de prijs inbegrepen

 • Alle diensten die niet in de beschrijving worden genoemd.

Route

hoogtepunten
PRIVÉ SNORKELTOUR BIJ RAS MOHAMMED OF TIRAN ISLAND
Privé-excursie naar Ras Mohammed of in de buurt van het eiland Tiran
--> Transfer met voertuigen met airconditioning
--> Rijd naar de haven
--> Ga alleen met uw gezin aan boord van de boot en geniet van een topexcursie op "uw" boot
--> Ontdek de Rode Zee op 3 verschillende magische snorkelplekken
--> Transfer terug naar uw hotel
Na de transfer naar de haven in Sharm el Sheikh, gaan jij en je gezin aan boord van je eigen privéboot zonder andere gasten. Uiteraard kiest de crew alleen in overleg met jou de mooiste snorkelplekken, zodat jij waar voor je geld krijgt. Ga naar Ras Mohammed National Park of ga snorkelen in de buurt van Tiran Island - beide gebieden zijn geweldig om te snorkelen met kleurrijk zeeleven. In totaal worden drie verschillende snorkelplekken benaderd. Terwijl u aan dek zonnebaadt of een duik neemt in het koele water, bereidt de bemanning uw lunch in de stijl van een open buffet met verschillende lokale gerechten - een ideale pauze om bij te komen van het snorkelen. Natuurlijk heb je ook de mogelijkheid om na de maaltijd te gaan snorkelen. Rond 16.30 uur keert het schip terug naar zijn thuishaven, vanwaar de transfershuttle je terugbrengt naar je hotel.
 De prijs is afhankelijk van het aantal deelnemers, stuur ons een aanvraag en wij doen u een offerte met de exacte prijs.

Reviews (0 Reviews)

Hoe boek je?

Hoe kunt u boeken? Uw vragen/zorgen zijn erg belangrijk voor ons. Daarom kunt u ons in dringende gevallen ook telefonisch bereiken op het mobiele nummer 00201000835673 (WhatsApp en Viber berichten zijn ook mogelijk) "bijna" 24 uur of per direct mail naar info@book-tour-egypt.com .... Invullen in de gegevens op de "Reserveer nu" pagina, e-mail ons of bel 00201000835673. Dan maken we een passende afspraak met onze gids in uw hotel. Na uw aankomst zal hij u ontmoeten en u meer informatie geven over de door u geboekte excursie, uw vragen beantwoorden en u het ontvangstbewijs al... ...Lees verder

Hoe betaal je ?

U kunt het gehele bedrag of een aanbetaling via uw bank overmaken op onze rekening of contant betalen ter plaatse in Egypte. Wanneer u in Egypte aankomt, zal onze gids u bezoeken in het hotel, het geld of het saldo ophalen en u het ontvangstbewijs geven Wij bieden vijf opties: - U kunt het gehele bedrag of een aanbetaling op onze rekening overmaken via uw bank - Overboeking van het volledige bedrag of een deel van het bedrag als aanbetaling Betaling via PayPal (eventueel gekoppeld aan kosten) Contante betaling aan onze medewerker op de luchthaven Betaling voor kleinere excursies (safari's,... ...Lees verder