Excursie per semi-onderzeeër vanuit Soma Bay

volwassenen
12.00
Vriendelijk
6.00
Selecteer reisdatum
Vul het totaal aantal reizigers in
Verzend verzoek
 • Afhaalservice
 • Beschikbaarheid : Dagelijks
 • Oppakken: Vanaf ongeveer 10.00 uur of 13.00 uur.
 • Opbrengst: Ongeveer 13:00 of 16:00 uur
Semi-onderzeeër excursie vanuit Soma Bay: beleef een leuk en interessant avontuur. Ga op ontdekkingsreis met de semi-onderzeeër en bewonder het fascinerende onderwaterlandschap van de Rode Zee met droge voeten.

Prijzen

Price per Person
 • 12.00 Price per volwassenen
 • 6.00 Price per Vriendelijk

Bij de prijs inbegrepen

 • Rijd met de semi-onderzeeër
 • Snorkeluitrusting

Niet bij de prijs inbegrepen

 • Transfertoeslag vanaf uw hotel: 8 euro
 • Alle diensten die niet in de beschrijving worden genoemd.

Meenemen

 • Badkleding, want er is de mogelijkheid van een korte snorkel
 • handdoek
 • zonnebril

Route

Excursie per semi-onderzeeër vanuit Soma Bay
--> Onze transferservice haalt je op bij je hotel
--> Boottocht met de semi-onderzeeër met uitzicht door de scheepsromp naar de zeebodem
--> Ontdekkingsreis met de semi-onderzeeër
-->Verken het fascinerende onderwaterlandschap van de Rode Zee met droge voeten
-->Bewonder de onderwaterwereld op een diepte van 6 meter vanaf het schip
Je wordt 's ochtends opgehaald bij je hotel in Soma Bay voor je semi-onderzeese excursie, waarna je wordt overgebracht naar de haven van Hurghada. Stap aan boord van de betoverende semi-onderzeeër en bewonder de onderwaterwereld vanuit Hurghada. Semi-onderzeeërs hebben grote ramen en duiken niet bijzonder diep. Hierdoor heb je het beste zicht onder water, vooral in de buurt van riffen.
Na het ontbijt wordt u opgehaald bij uw hotel in een voertuig met airconditioning en beleeft u een onvergetelijke excursie. Duik in de Rode Zee en bewonder kleurrijke vissen, riffen en koralen. Geniet van een geweldige snorkelmogelijkheid voor ongeveer 40 minuten terwijl u geniet van het buitenleven.
De prijs is afhankelijk van het aantal deelnemers, stuur ons een aanvraag en wij maken een offerte met de exacte prijs.

Reviews (0 Reviews)

Hoe boek je?

Hoe kunt u boeken? Uw vragen/zorgen zijn erg belangrijk voor ons. Daarom kunt u ons in dringende gevallen ook telefonisch bereiken op het mobiele nummer 00201000835673 (WhatsApp en Viber berichten zijn ook mogelijk) "bijna" 24 uur of per direct mail naar info@book-tour-egypt.com .... Invullen in de gegevens op de "Reserveer nu" pagina, e-mail ons of bel 00201000835673. Dan maken we een passende afspraak met onze gids in uw hotel. Na uw aankomst zal hij u ontmoeten en u meer informatie geven over de door u geboekte excursie, uw vragen beantwoorden en u het ontvangstbewijs al... ...Lees verder

Hoe betaal je ?

U kunt het gehele bedrag of een aanbetaling via uw bank overmaken op onze rekening of contant betalen ter plaatse in Egypte. Wanneer u in Egypte aankomt, zal onze gids u bezoeken in het hotel, het geld of het saldo ophalen en u het ontvangstbewijs geven Wij bieden vijf opties: - U kunt het gehele bedrag of een aanbetaling op onze rekening overmaken via uw bank - Overboeking van het volledige bedrag of een deel van het bedrag als aanbetaling Betaling via PayPal (eventueel gekoppeld aan kosten) Contante betaling aan onze medewerker op de luchthaven Betaling voor kleinere excursies (safari's,... ...Lees verder