2 Excursie naar Caïro per vliegtuig vanuit Soma Bay

volwassenen
200.00
Vriendelijk
170.00
Selecteer reisdatum
Vul het totaal aantal reizigers in
Verzend verzoek
 • Afhaalservice
 • Beschikbaarheid : Dagelijks
 • Oppakken: Ca. 04:00
 • Opbrengst: Ca. 21.30 uur
2 Excursie Caïro per vliegtuig vanuit Soma Bay Maak van de gelegenheid gebruik om Caïro te bezoeken tijdens uw verblijf in Hurghada en beleef een onvergetelijke excursie per vliegtuig naar Caïro Verken de stad met zijn bezienswaardigheden zoals de piramides, de Sfinx en het Egyptisch Museum en ontspan in de Khan El Khalili-bazaar en de oude markt van Caïro.

Prijzen

Price per Person
 • 200.00 Price per volwassenen
 • 170.00 Price per Vriendelijk

Bij de prijs inbegrepen

 • Luchtvaart Hurghada - Kairo - Hurghada
 • 2 lunches
 • Hotel met ontbijt
 • Entreegelden voor alle bezienswaardigheden genoemd in de beschrijving

Niet bij de prijs inbegrepen

 • Drankjes in het restaurant
 • Binnenkomst in de grafkamer
 • Transfertoeslag vanaf uw hotel: 10 euro

Meenemen

 • zonnebril
 • Hut
 • Stevige schoenen
 • Ontbijtpakket (de avond ervoor gratis te bestellen in het hotel)

Route

2 Excursie Cairo per vliegtuig vanuit Soma Bay

-->Beleef een onvergetelijke reis per vliegtuig naar Caïro en verken de stad met zijn bezienswaardigheden

-->Stadstour in de oude stad en in de moderne wijk van Caïro

--> Overnachting in een 4-sterrenhotel inclusief ontbijt.

--> Duitstalige gids

-->Bezoek de enige overgebleven van de oude zeven wereldwonderen: de piramides van Gizeh

-->Zie de Grote Sfinx en voel je terug in de tijd getransporteerd

--> Bewonder de schatten van Toetanchamon, inclusief de grafschatten van Toetanchamon en het gouden dodenmasker in het Egyptisch Museum

2 Excursie Cairo per vliegtuig vanuit Soma Bay

Je neemt het vliegtuig naar Caïro, waar een gevarieerd dagprogramma op je wacht. Je wordt van je hotel in Hurghada naar de luchthaven gebracht in een voertuig met airconditioning om aan boord te gaan van een binnenlandse vlucht naar Caïro. Bij aankomst in Caïro wordt u opgewacht door een egyptoloog die u tijdens de tour zal vergezellen.


dag 1
Je neemt het vliegtuig naar Caïro, waar een gevarieerd dagprogramma op je wacht. Je wordt van je hotel van Soma Bay naar de luchthaven gebracht in een voertuig met airconditioning om aan boord te gaan van een binnenlandse vlucht naar Caïro. Bij aankomst in Caïro wordt u verwelkomd door een egyptoloog die u gedurende de hele tour zal begeleiden.Je kunt meteen naar de eerste attractie gaan met je Duitstalige gids: het Egyptisch Museum met zijn eindeloze schatten en tentoonstellingen uit vervlogen tijden, zoals het masker van Toetanchamon. Na het bezoek wordt er gezorgd voor ontspanning tijdens een typische lokale lunch. Met de optionele Nijlcruise op een boot kun je Caïro vanuit een ander perspectief bekijken. Ga daarna naar de Grote Piramide van Cheops, de Piramides van Chefren en Menkaure en bewonder de monumenten uit vervlogen tijden. De transferservice brengt je vervolgens naar je hotel in Caïro.

dag 2

PROGRAMMA A
Op de tweede dag van programma A staat Oud Caïro centraal: de citadel van Salah el Din en de albasten moskee van Mohamed Ali vormen het eerste item op het programma. Na een lunchpauze in een restaurant, ga je naar de Koptische kerk en het museum in het oude Caïro en de St. Sergius-kerk en de Ben Ezra-synagoge. Naast de twee genoemde gebedshuizen bevindt zich de moskee Amr Ibn el-As in de Koptische wijk. Gebouwd in 642, is het de oudste moskee in Egypte en, met zijn eenvoudige constructie, een model voor de gebouwen van latere tijdperken. Een bezoek aan de beroemde Khan al Khalili Bazaar met zijn kronkelende straatjes en kleine cafés is het laatste deel van uw tweedaagse reis van Hurghada naar Caïro met het vliegtuig.Na uw landing brengt de transferbus u terug naar uw hotel.

PROGRAMMA A: 225 euro

dag 2

PROGRAMMA B
De tweede dag van programma B neemt je mee naar de trappenpiramide en de officiële graven van Saqqara. Daarna heb je je typische lunch. De Koptische kerk en het museum zijn de eerste bezienswaardigheden die je 's middags bezoekt. De Sint-Sergiuskerk en de Ben Ezra-synagoge maken ook deel uit van het oude Caïro. Met je gids bezoek je niet alleen deze twee bezienswaardigheden, maar bezoek je ook de moskee van Amr Ibn el-As in de Koptische wijk. Gebouwd in 642, is het de oudste moskee in Egypte en, met zijn eenvoudige constructie, een model voor de gebouwen van latere tijdperken. De afsluiting van je tweedaagse reis naar Caïro vanuit Hurghada met het vliegtuig is de Khan el Khalili Bazaar met zijn gezellige cafés en kleine straatjes. Nadat u op de luchthaven van Hurghada bent geland, brengt de transferbus u terug naar uw hotel.

PROGRAMMA B: 230 euro

De tweedaagse excursie van Hurghada naar Caïro per vliegtuig naar de piramides en het Egyptisch Museum kan ook in privévorm worden aangeboden, dat wil zeggen met een individueel programma en privégids. Neem bij interesse contact met ons op. Wij doen u graag een vrijblijvende offerte.

De prijs is afhankelijk van het aantal deelnemers, stuur ons een aanvraag en we zullen een offerte maken met de exacte prijs

Reviews (0 Reviews)

Hoe boek je?

Hoe kunt u boeken? Uw vragen/zorgen zijn erg belangrijk voor ons. Daarom kunt u ons in dringende gevallen ook telefonisch bereiken op het mobiele nummer 00201000835673 (WhatsApp en Viber berichten zijn ook mogelijk) "bijna" 24 uur of per direct mail naar info@book-tour-egypt.com .... Invullen in de gegevens op de "Reserveer nu" pagina, e-mail ons of bel 00201000835673. Dan maken we een passende afspraak met onze gids in uw hotel. Na uw aankomst zal hij u ontmoeten en u meer informatie geven over de door u geboekte excursie, uw vragen beantwoorden en u het ontvangstbewijs al... ...Lees verder

Hoe betaal je ?

U kunt het gehele bedrag of een aanbetaling via uw bank overmaken op onze rekening of contant betalen ter plaatse in Egypte. Wanneer u in Egypte aankomt, zal onze gids u bezoeken in het hotel, het geld of het saldo ophalen en u het ontvangstbewijs geven Wij bieden vijf opties: - U kunt het gehele bedrag of een aanbetaling op onze rekening overmaken via uw bank - Overboeking van het volledige bedrag of een deel van het bedrag als aanbetaling Betaling via PayPal (eventueel gekoppeld aan kosten) Contante betaling aan onze medewerker op de luchthaven Betaling voor kleinere excursies (safari's,... ...Lees verder