Excursie van Makadi Bay / Sahl Hasheesh naar Dahshur, Memphis en de trappiramides van Saqqara per vliegtuig

volwassenen
170.00
kinderen
140.00
Selecteer reisdatum
Vul het totaal aantal reizigers in
Verzend verzoek
 • Afhaalservice
 • Beschikbaarheid : Dagelijks
 • Oppakken: 03:00.
 • Opbrengst: 09:00.
Excursie van Makadi Bay / Sahl Hasheesh naar Dahshur, Memphis en de trappiramides van Saqqara met het vliegtuig: Wie het Egyptisch Museum en de grote piramides al heeft gezien, kan tijdens deze excursie een iets ander deel van Caïro en Gizeh ontdekken: de trappiramide, Dahshur, Memphis en Sakkara.

Prijzen

Price per Person
 • 170.00 Price per volwassenen
 • 140.00 Price per kinderen

Bij de prijs inbegrepen

 • Luchtvaart Hurghada - Kairo - Hurghada
 • Entreegelden voor alle bezienswaardigheden genoemd in de beschrijving
 • Lunchen

Niet bij de prijs inbegrepen

 • Drankjes in het restaurant
 • Alle diensten die niet in de beschrijving worden genoemd.
 • Transfer in Hurghada en Caïro: 10 euro

Meenemen

 • zonnebril
 • Hut
 • Warme kleding in de winter
 • Lichte kleding in de zomer
 • Ontbijtpakket (de avond ervoor gratis te bestellen in het hotel)

Route

Excursie van Makadi Bay/Sahl Hasheesh naar de trappiramides van Dahshur, Memphis en Sakkara per vliegtuig
hoogtepunten
Vlieg naar Caïro tijdens een dagtour vanuit Makadi Bay/Sahl Hasheesh
Bij aankomst in de Egyptische hoofdstad wacht een egyptoloog op u om als uw gids op te treden.
Zie de Sfinx
Geniet van een lunch in Caïro
Bezoek de trappiramides van Saqqara en Memphis
Bezoek de zogenaamde Gebogen Piramide van Snofru
Ontdek de necropolis van Saqqara (de belangrijkste Neder-Egyptische graven)
Bezoek de 3 beroemdste en grootste piramides in Egypte
Met het transfervoertuig met airconditioning halen we u rechtstreeks op van uw hotel in Makadi Bay/Sahl Hasheesh en brengen u naar de luchthaven, vanwaar u Caïro bereikt in een vlucht van 45 minuten. Uw Engelssprekende gids zal u ontmoeten bij de uitgang van de aankomstterminal. Vanaf daar ga je verder met het voertuig met airconditioning naar Dahshur, dat ongeveer 30 km ten zuiden van Caïro ligt en 15 piramides uit de 4e - 13e dynastie heeft. Je bezoekt ook de zogenaamde Gebogen Piramide van Snofru, die wordt beschouwd als het keerpunt in de piramideconstructie en de sjabloon voor de Grote Piramide van Gizeh. Na een typische lokale lunch gaat u verder naar Memphis en Saqqara, de thuisbasis van de albasten sfinx en het kolossale standbeeld van Ramses II. De necropolis van Saqqara is samen met Gizeh een van de belangrijkste Neder-Egyptische begraafplaatsen. Na een spannende excursie naar het Egyptische verleden, brengt je gids je terug naar het vliegveld in Caïro, vanwaar je terugvliegt naar Hurghada.
LET OP: De volgorde van de bezienswaardigheden kan indien nodig ter plaatse gewijzigd worden.
De excursie van Hurghada naar Caïro met het vliegtuig naar Saqqara, Memphis en de trappenpiramide kan ook in privévorm worden aangeboden, dat wil zeggen met een individueel programma en privégids. Neem bij interesse contact met ons op. Wij doen u graag een vrijblijvende offerte.

Reviews (0 Reviews)

Hoe boek je?

Hoe kunt u boeken? Uw vragen/zorgen zijn erg belangrijk voor ons. Daarom kunt u ons in dringende gevallen ook telefonisch bereiken op het mobiele nummer 00201000835673 (WhatsApp en Viber berichten zijn ook mogelijk) "bijna" 24 uur of per direct mail naar info@book-tour-egypt.com .... Invullen in de gegevens op de "Reserveer nu" pagina, e-mail ons of bel 00201000835673. Dan maken we een passende afspraak met onze gids in uw hotel. Na uw aankomst zal hij u ontmoeten en u meer informatie geven over de door u geboekte excursie, uw vragen beantwoorden en u het ontvangstbewijs al... ...Lees verder

Hoe betaal je ?

U kunt het gehele bedrag of een aanbetaling via uw bank overmaken op onze rekening of contant betalen ter plaatse in Egypte. Wanneer u in Egypte aankomt, zal onze gids u bezoeken in het hotel, het geld of het saldo ophalen en u het ontvangstbewijs geven Wij bieden vijf opties: - U kunt het gehele bedrag of een aanbetaling op onze rekening overmaken via uw bank - Overboeking van het volledige bedrag of een deel van het bedrag als aanbetaling Betaling via PayPal (eventueel gekoppeld aan kosten) Contante betaling aan onze medewerker op de luchthaven Betaling voor kleinere excursies (safari's,... ...Lees verder