Excursie van Soma Bay / Safaga naar de piramides van Gizeh, Saqqara en Memphis per vliegtuig

volwassenen
145.00
kinderen
130.00
Selecteer reisdatum
Vul het totaal aantal reizigers in
Verzend verzoek
 • Afhaalservice
 • Beschikbaarheid : Dagelijks
 • Oppakken: 03:00.
 • Opbrengst: 09:00.
Excursie van Soma baai / Safaga naar de piramides van Gizeh, Saqqara en Memphis per vliegtuig. Degenen die het Egyptisch Museum al hebben gezien, kunnen tijdens deze excursie een iets ander deel van Caïro en Gizeh ontdekken: de trappenpiramide, Memphis en Saqqara evenals de piramides van Gizeh.

Prijzen

Price per Person
 • 145.00 Price per volwassenen
 • 130.00 Price per kinderen

Bij de prijs inbegrepen

 • Luchtvaart Hurghada - Kairo - Hurghada
 • Luchtvaart Hurghada - Kairo - Hurghada
 • Lunchen
 • Entreegelden voor alle attracties genoemd in de beschrijving
 • Ervaren en competente Duitstalige gids

Niet bij de prijs inbegrepen

 • Drankjes in het restaurant
 • Alle diensten die niet in de beschrijving worden genoemd.
 • Transfertoeslag voor transfers in Hurghada en Caïro: 15 euro per persoon
 • Toegang tot de grafkamer

Meenemen

 • zonnebril
 • Hut
 • Ontbijtpakket (de avond ervoor gratis te bestellen in het hotel)

Route

Excursie van Soma Bay/Safaga naar de Piramides van Gizeh en naar Saqqara en Memphis per vliegtuig
hoogtepunten
⦁ Vlieg van Soma Bay/Safaga naar Caïro tijdens een excursie
⦁ Bezoek de beroemde bezienswaardigheden van Caïro tijdens een dagtour.Â
⦁ Bezoek de beroemde piramides van Gizeh, een van de zeven wereldwonderen
⦁ Bewonder de Grote Sfinx en verken de Vallei Tempel
⦁ Leer meer over de geschiedenis van het land in het Egyptisch Museum
⦁Laat u onder de indruk van het unieke van de Sphinx
⦁ Geniet van een lunch in Caïro
⦁ Bezoek de Cheops-piramide wordt beschouwd als de oudste en is het enige overgebleven meesterwerk van de 7 wereldwonderen.
⦁ Bezoek de trappiramides van Saqqara en Memphis
Reis van uw hotel naar de luchthaven van Hurghada in een voertuig met airconditioning en check in voor uw vlucht naar Caïro. Bij aankomst in de Egyptische hoofdstad wacht een egyptoloog u op als uw gids.Geniet van een lunch in een goed restaurant. Ga vanaf daar verder met een voertuig met airconditioning naar Memphis, ongeveer 18 kilometer ten zuiden van Caïro. Het wordt beschouwd als een van de belangrijkste Neder-Egyptische graven en herbergt de albasten sfinx en het kolossale standbeeld van Ramses II. Het grootste en meest indrukwekkende graf is dat van farao Djoser uit de 3e dynastie van het Oude Rijk (ca. 2650 v.Chr.) de beroemde trappenpiramide. Deze piramide wordt beschouwd als de voorloper van de klassieke piramides. De vijf treden van de piramide die nog zichtbaar zijn, geven een indruk van de techniek die de bouwers gebruikten. De grafkamer van Djoser bevindt zich onder de eigenlijke piramide. Naast de trappenpiramide bezoekt u de piramide van Teti, de graven van Mereruka en Kagemmi en het Imhotep Museum. Op weg naar Gizeh lunch je in een lokaal restaurant. De grote piramides van Gizeh vormen het einde van uw excursie: de piramides van Cheops, Chephren en Mykerinus. Je excursie eindigt met een bezoek aan de Sfinx en de Vallei-tempel. Onze transferservice brengt u terug naar de luchthaven van Caïro, vanwaar u aan boord gaat van uw terugvlucht naar Hurghada.
AANDACHT:
De volgorde van de bezienswaardigheden kan indien nodig ter plaatse worden gewijzigd.
De excursie van Hurghada naar Caïro per vliegtuig naar Saqqara, Memphis, naar de trappenpiramide en de piramides van Gizeh kan op aanvraag ook in privévorm worden aangeboden, dat wil zeggen met een individueel programma en privégids. Neem bij interesse contact met ons op. Wij doen u graag een vrijblijvende offerte.

De prijs is afhankelijk van het aantal deelnemers, stuur ons een aanvraag en wij maken een offerte met de exacte prijs.

Reviews (0 Reviews)

Hoe boek je?

Hoe kunt u boeken? Uw vragen/zorgen zijn erg belangrijk voor ons. Daarom kunt u ons in dringende gevallen ook telefonisch bereiken op het mobiele nummer 00201000835673 (WhatsApp en Viber berichten zijn ook mogelijk) "bijna" 24 uur of per direct mail naar info@book-tour-egypt.com .... Invullen in de gegevens op de "Reserveer nu" pagina, e-mail ons of bel 00201000835673. Dan maken we een passende afspraak met onze gids in uw hotel. Na uw aankomst zal hij u ontmoeten en u meer informatie geven over de door u geboekte excursie, uw vragen beantwoorden en u het ontvangstbewijs al... ...Lees verder

Hoe betaal je ?

U kunt het gehele bedrag of een aanbetaling via uw bank overmaken op onze rekening of contant betalen ter plaatse in Egypte. Wanneer u in Egypte aankomt, zal onze gids u bezoeken in het hotel, het geld of het saldo ophalen en u het ontvangstbewijs geven Wij bieden vijf opties: - U kunt het gehele bedrag of een aanbetaling op onze rekening overmaken via uw bank - Overboeking van het volledige bedrag of een deel van het bedrag als aanbetaling Betaling via PayPal (eventueel gekoppeld aan kosten) Contante betaling aan onze medewerker op de luchthaven Betaling voor kleinere excursies (safari's,... ...Lees verder