DUNE BUGGY SAFARI VANUIT SHARM EL SHEIKH

Buggy voor 2 personen
35.00
Buggy voor 4 personen
50.00
Selecteer reisdatum
Vul het totaal aantal reizigers in
Verzend verzoek
 • Afhaalservice
 • Beschikbaarheid : Dagelijks
 • Oppakken:
 • Opbrengst:
Zandduinbuggysafari in de woestijn van Sharm - Verken de woestijnen van Sharm el Sheikh met onze geweldige zandduinbuggy's! Sneller en veiliger dan een quad, er is ook plaats voor 2 personen naast elkaar!

Prijzen

Price per Person
 • 35.00 Price per Buggy voor 2 personen
 • 50.00 Price per Buggy voor 4 personen

Bij de prijs inbegrepen

 • Transfer per limousine of bus met airconditioning
 • (Buggy)
 • Bedoeïenen thee.

Niet bij de prijs inbegrepen

 • Tips

Meenemen

 • sjaal
 • Sportschoenen
 • Zonnebril & hoed

Route

Onze reis begint met het ophalen van je hotel en je afzetten bij het quadcentrum, waar je na een kort veiligheidsgesprek met je groep en vrienden je safaribuggy de woestijn rond Sharm el Sheikh inrijdt.
Wat is een duinbuggy?
Onze duinbuggy's zijn voorzien van volautomatische transmissies, veiligheidsgordels en diepe kuipstoelen. Of je nu een vlotte en ontspannen rit door de woestijn plant om de schoonheid ervan te bewonderen, of je rijstijl, laten we zeggen, een beetje opwindender is, dit is een fantastische manier om de woestijn en zijn vele zandduinen te verkennen terwijl je klimt de bergen.
We rijden naar het hart van de Sinaï, waar het dessert is met al zijn schoonheid en verbazingwekkende natuur. Daar krijgt u de gelegenheid om meer te weten te komen over het leven van de bedoeïenen en hun tradities en om wat tijd met hen door te brengen, een bedoeïenenthee te drinken en te genieten van het onvergetelijke uitzicht op de woestijn, de zonsopgang of de zonsondergang vanaf de toppen van de bergen.
Ten slotte brengen we je terug naar het centrum voor een korte rustpauze voordat je terugkeert naar je hotel. Dit wordt ten zeerste aanbevolen voor stellen en kinderen vanwege de veiligheid van een rolkooi en de stoelopstelling van de bestuurder naast de passagier.
Safari-prijzen voor zandduinbuggy's
Tourprijs per voertuig! Deze tours worden per voertuig berekend, niet per persoon, dus je kunt gratis iemand naast je hebben! - Zolang ze het niet erg vinden dat je rijdt!

Reviews (0 Reviews)

Hoe boek je?

Hoe kunt u boeken? Uw vragen/zorgen zijn erg belangrijk voor ons. Daarom kunt u ons in dringende gevallen ook telefonisch bereiken op het mobiele nummer 00201000835673 (WhatsApp en Viber berichten zijn ook mogelijk) "bijna" 24 uur of per direct mail naar info@book-tour-egypt.com .... Invullen in de gegevens op de "Reserveer nu" pagina, e-mail ons of bel 00201000835673. Dan maken we een passende afspraak met onze gids in uw hotel. Na uw aankomst zal hij u ontmoeten en u meer informatie geven over de door u geboekte excursie, uw vragen beantwoorden en u het ontvangstbewijs al... ...Lees verder

Hoe betaal je ?

U kunt het gehele bedrag of een aanbetaling via uw bank overmaken op onze rekening of contant betalen ter plaatse in Egypte. Wanneer u in Egypte aankomt, zal onze gids u bezoeken in het hotel, het geld of het saldo ophalen en u het ontvangstbewijs geven Wij bieden vijf opties: - U kunt het gehele bedrag of een aanbetaling op onze rekening overmaken via uw bank - Overboeking van het volledige bedrag of een deel van het bedrag als aanbetaling Betaling via PayPal (eventueel gekoppeld aan kosten) Contante betaling aan onze medewerker op de luchthaven Betaling voor kleinere excursies (safari's,... ...Lees verder