Excursie van Hurghada naar Luxor en Caïro met de nachttrein

volwassenen
300.00
Vriendelijk
200.00
Selecteer reisdatum
Vul het totaal aantal reizigers in
Verzend verzoek
  • Afhaalservice
  • Beschikbaarheid : Dagelijks
  • Oppakken:
  • Opbrengst:
Excursie van Hurghada naar Luxor en Caïro met de nachttrein. Ervaar piramides en bezienswaardigheden in Caïro en Luxor vanuit Hurghada.

Prijzen

Price per Person
  • 300.00 Price per volwassenen
  • 200.00 Price per Vriendelijk

Route

Dag 1) Excursie naar Caïro

Onze gids haalt je op bij je hotel in Hurghada om je vervolgens naar de luchthaven van Hurghada te brengen in een voertuig met airconditioning. Je vliegt naar Caïro, waar een andere gids je verwelkomt en je tour door de Gizeh-piramides met je begint. Je bezoekt ook de piramides van Cheops, Chephren en Mycerinus. Op een uitkijkpunt kun je prachtige foto's maken van alle piramides. Je krijgt dan de gelegenheid om de Sfinx-piramide te verkennen voordat je de tempel in de vallei bereikt. De volgende is het Egyptisch Museum met zijn schatten van Toetanchamon. Er zijn extra kosten verbonden aan het betreden van het gebied waar mummies te vinden zijn. Het Egyptisch Museum herbergt al 5000 jaar de oudste en meest waardevolle vondsten van de oude Egyptenaren. Geniet van een lunch in een lokaal restaurant voordat je zelfstandig door de beroemde bazaar van Caïro, Khan El Khalili, wandelt.
U wordt dan opnieuw in een busje met airconditioning naar het treinstation in Gizeh gebracht om aan boord van de nachttrein naar Luxor te stappen. Geniet van uw diner in de trein en overnacht in een van de comfortabele bedden.

Dag 2) Luxor Excursie

Onze gids zal je ontmoeten op het treinstation van Luxor. De excursie van Hurghada naar Luxor begint met een excursie naar de Karnak-tempel, een van de grootste en meest indrukwekkende gebouwen in de geschiedenis van de Grieks-Romeinse oudheid. Het maakt indruk met talloze kolommen. Geniet van een lunch in een lokaal restaurant, ga winkelen en steek vervolgens de Nijl over in een motorboot. Daarna kun je je vergapen aan de Königstal, inclusief drie grafkamers. De volgende stop is bij de Hatshepsut-tempel. Door zijn bijzondere ontwerp is het een van de meest karakteristieke tempels in Egypte. Het werd gebouwd door de architect Senimut voor koningin Hatsjepsoet. Het was voorheen bekend als het "Noordelijke klooster" om te worden erkend als een heiligdom voor hun god, Amon Ra, maar staat nu bekend als de El-Deir El-Bahary-tempel. Voordat u terugkeert naar het hotel in Hurghada in het busje met airconditioning, kunt u een bezoek brengen aan de Kolossen van Memnon.

Reviews (0 Reviews)

Hoe boek je?

Hoe kunt u boeken? Uw vragen/zorgen zijn erg belangrijk voor ons. Daarom kunt u ons in dringende gevallen ook telefonisch bereiken op het mobiele nummer 00201000835673 (WhatsApp en Viber berichten zijn ook mogelijk) "bijna" 24 uur of per direct mail naar info@book-tour-egypt.com .... Invullen in de gegevens op de "Reserveer nu" pagina, e-mail ons of bel 00201000835673. Dan maken we een passende afspraak met onze gids in uw hotel. Na uw aankomst zal hij u ontmoeten en u meer informatie geven over de door u geboekte excursie, uw vragen beantwoorden en u het ontvangstbewijs al... ...Lees verder

Hoe betaal je ?

U kunt het gehele bedrag of een aanbetaling via uw bank overmaken op onze rekening of contant betalen ter plaatse in Egypte. Wanneer u in Egypte aankomt, zal onze gids u bezoeken in het hotel, het geld of het saldo ophalen en u het ontvangstbewijs geven Wij bieden vijf opties: - U kunt het gehele bedrag of een aanbetaling op onze rekening overmaken via uw bank - Overboeking van het volledige bedrag of een deel van het bedrag als aanbetaling Betaling via PayPal (eventueel gekoppeld aan kosten) Contante betaling aan onze medewerker op de luchthaven Betaling voor kleinere excursies (safari's,... ...Lees verder