Excursie boot met glazen bodem in Sharm El Sheikh, glazen boot kleurrijke vissen

volwassenen
12.00
kinderen
8.00
Selecteer reisdatum
Vul het totaal aantal reizigers in
Verzend verzoek
 • Afhaalservice
 • Beschikbaarheid : Dagelijks
 • Oppakken: 8 of 10 of 14 of 13 uur
 • Opbrengst: 11:00 of 12:00 of 16:00 of 15:00
Excursie boot met glazen bodem in Sharm El Sheikh, kleurrijke vissen van glazen boot. Wil je de Rode Zee verkennen zonder natte voeten te krijgen?! Tijdens onze rondvaart met glazen bodem kun je door de transparante bodem prachtige koralen en kleurrijke vissen zien zonder nat te worden. En natuurlijk kunt u ook het zonnedek op en genieten van de Egyptische zon.

Prijzen

Price per Person
 • 12.00 Price per volwassenen
 • 8.00 Price per kinderen

Bij de prijs inbegrepen

 • Transfers per bus met airconditioning
 • toegangsprijs

Niet bij de prijs inbegrepen

 • Alle toevoegingen die niet in het programma worden genoemd

Meenemen

 • Camera
 • Warme kleding in de winter
 • Lichte kleding in de zomer
 • zonnebril
 • Hoofddeksel

Route

Excursie boot met glazen bodem in Sharm El Sheikh , kleurrijke vissen van glazen boot .

Met droge voeten de Rode Zee verkennen?! Tijdens onze boottocht met glazen bodem ziet u prachtige koralen en kleurrijke vissen door de transparante bodem terwijl u uw voeten droog houdt zonder nat te worden. En natuurlijk kun je ook op het zonnedek klimmen en genieten van de Egyptische zon

Beschrijving:

Excursie boot met glazen bodem Sharm el Sheikh. U wordt direct bij het hotel opgehaald en in 20 minuten rijden naar de pier gereden. De ontspannen boottocht met glazen bodem duurt 60 minuten over de mooiste riffen, waar u kleurrijke vissen en koralen van dichtbij kunt observeren.Daarna wordt u teruggebracht naar het hotel in onze tourwagen.

Voor degenen die niet willen snorkelen, duiken of zwemmen maar toch de onderwaterwereld van de Rode Zee willen ontdekken, bieden we een rit met een glazen bodem of een onderzeeër vanuit Sharm el Sheikh. Een prachtige bootexcursie met glazen bodem in Naama Bay, waardoor u de schoonheid van de kustlijn van Sharm el Sheikh kunt zien. Bekijk bovendien de kleurrijke vissen en prachtige koraalriffen van de Rode Zee van Sharm el Sheik door de glazen bodem van de boot.
De duur van deze excursie is 2 uur.
De boot met glazen bodem heeft drie dekken: het bovendek heeft een prachtig terras, vanwaar je het beste uitzicht hebt over Naama Bay. De boot is ook uitgerust met toiletten. Op het binnendek waar zich de glazen vloer bevindt, kunt u de onderwaterwereld observeren en bewonderen.

Glazen boot kleurrijke vissen

 De prijs is afhankelijk van het aantal deelnemers, stuur ons een aanvraag en wij doen u een offerte met de exacte prijs.

geachte gasten
Het is niet aan te raden dvd's of foto's te kopen op de quadsafari of op de boottochten, omdat de kwaliteit meestal slecht is en daarom bieden we het niet aan. Het is slechts een mededeling om een klacht te voorkomen.

Ontmoetingspunt: uw hotel in Sharm El Sheikh ---- Terugkeerpunt uw hotel in Sharm El Sheikh

Reviews (0 Reviews)

Hoe boek je?

Hoe kunt u boeken? Uw vragen/zorgen zijn erg belangrijk voor ons. Daarom kunt u ons in dringende gevallen ook telefonisch bereiken op het mobiele nummer 00201000835673 (WhatsApp en Viber berichten zijn ook mogelijk) "bijna" 24 uur of per direct mail naar info@book-tour-egypt.com .... Invullen in de gegevens op de "Reserveer nu" pagina, e-mail ons of bel 00201000835673. Dan maken we een passende afspraak met onze gids in uw hotel. Na uw aankomst zal hij u ontmoeten en u meer informatie geven over de door u geboekte excursie, uw vragen beantwoorden en u het ontvangstbewijs al... ...Lees verder

Hoe betaal je ?

U kunt het gehele bedrag of een aanbetaling via uw bank overmaken op onze rekening of contant betalen ter plaatse in Egypte. Wanneer u in Egypte aankomt, zal onze gids u bezoeken in het hotel, het geld of het saldo ophalen en u het ontvangstbewijs geven Wij bieden vijf opties: - U kunt het gehele bedrag of een aanbetaling op onze rekening overmaken via uw bank - Overboeking van het volledige bedrag of een deel van het bedrag als aanbetaling Betaling via PayPal (eventueel gekoppeld aan kosten) Contante betaling aan onze medewerker op de luchthaven Betaling voor kleinere excursies (safari's,... ...Lees verder