Excursie om met dolfijnen te zwemmen in Sharm El Sheikh

15 Minuten
50.00
30 Minuten
65.00
Selecteer reisdatum
Vul het totaal aantal reizigers in
Verzend verzoek
 • Afhaalservice
 • Beschikbaarheid : Elke dag behalve zondag
 • Oppakken: Van 8u tot 10u of van 10u tot 12u of van 14u tot 16u of van 13u tot 15u of van 16u tot 18u
 • Opbrengst:
Excursie om met dolfijnen te zwemmen in Sharm El Sheikh, Tijdens je strandvakantie in Sharm El Sheikh beleef je een onvergetelijke excursie naar het dolfinarium, waar je kunt zwemmen en spelen met de dolfijnen in een zwembad. Dolfijnen zwemmen Sharm El Sheikh,, leuk zonder.

Prijzen

Price per Person
 • 50.00 Price per 15 Minuten
 • 65.00 Price per 30 Minuten

Bij de prijs inbegrepen

 • Transfers per bus met airconditioning
 • Engelssprekende gids
 • toegangsprijs

Niet bij de prijs inbegrepen

 • eventuele toevoegingen
 • die niet in het programma worden genoemd

Meenemen

 • Camera
 • Zonnecreme
 • badmode
 • zonnebril
 • Hoofddeksel

Route

DOLFIJNEN SHARM EL SHEIKH . Tijdens uw strandvakantie in Sharm El Sheikh beleeft u een onvergetelijke reis naar het Dolfinarium, waar u kunt zwemmen en spelen met de dolfijnen in een zwembad

Beschrijving

Zwem met de dolfijnen in Sharm El Sheikh . Je wordt opgehaald bij je hotel in Sharm el Sheikh en in ongeveer 25 minuten naar het Dolfinarium gereden. U heeft de kans om 's ochtends,' s middags en 's middags met de dolfijnen te zwemmen. Dan ben je een half uur in het water met de intelligente dieren, speel je met ze, raak je ze aan en observeer je ze. U wordt dan teruggebracht naar uw hotel.

Zwemmen met dolfijnen in de open zee in Huarghada of Sharm El Sheikh.
Alle toeristen die hun vakantie in Sharm el Sheikh of Hurghada doorbrengen, dromen ervan om met de dolfijnen in de Rode Zee te zwemmen, omdat het een heel mooi gevoel is voor de mens.
In Hurghada is een plaats genaamd Dolphin House, dit is een boottocht van 1 uur vanaf de haven van Hurghada, waar u 90% van de tijd kunt zwemmen en spelen met de dolfijnen. De meeste Nederlanders vinden de plek een paradijs om te duiken en snorkelen. Daar kun je tijdens het snorkelen veel kleurrijke vissen en koralen zien. Tijdens de reis wordt de lunch geserveerd.
Als u een snorkeltrip maakt naar Giftun Island, kunt u de dolfijnen zien tijdens de terugreis met de boot en is er misschien een mogelijkheid om met ze te zwemmen.
In Sharm Sheikh kun je alleen met de dolfijnen zwemmen in het dolfinarium, dit is een zwembad waar je met 4 dolfijnen kunt zwemmen, 's middags is er een show die 45 minuten duurt. Het Delphinarium of Dolphina ligt op 20 km van de luchthaven.

Als je een snorkeltrip maakt naar Tiran Island of Ras Mohammed National Park, is er 20% kans om dolfijnen te zien en zelfs te zwemmen met dolfijnen.

De dolfijnen zijn zeer sterke en zeer vriendelijke dieren. Hun huid is prachtig glad en zacht en ze hebben altijd een glimlach op hun gezicht.

Excursie om met dolfijnen te zwemmen in Sharm al Sheikh

Ontmoetingspunt: uw hotel in Sharm El Sheikh ---- Terugkeerpunt uw hotel in Sharm El Sheikh

Reviews (0 Reviews)

Hoe boek je?

Hoe kunt u boeken? Uw vragen/zorgen zijn erg belangrijk voor ons. Daarom kunt u ons in dringende gevallen ook telefonisch bereiken op het mobiele nummer 00201000835673 (WhatsApp en Viber berichten zijn ook mogelijk) "bijna" 24 uur of per direct mail naar info@book-tour-egypt.com .... Invullen in de gegevens op de "Reserveer nu" pagina, e-mail ons of bel 00201000835673. Dan maken we een passende afspraak met onze gids in uw hotel. Na uw aankomst zal hij u ontmoeten en u meer informatie geven over de door u geboekte excursie, uw vragen beantwoorden en u het ontvangstbewijs al... ...Lees verder

Hoe betaal je ?

U kunt het gehele bedrag of een aanbetaling via uw bank overmaken op onze rekening of contant betalen ter plaatse in Egypte. Wanneer u in Egypte aankomt, zal onze gids u bezoeken in het hotel, het geld of het saldo ophalen en u het ontvangstbewijs geven Wij bieden vijf opties: - U kunt het gehele bedrag of een aanbetaling op onze rekening overmaken via uw bank - Overboeking van het volledige bedrag of een deel van het bedrag als aanbetaling Betaling via PayPal (eventueel gekoppeld aan kosten) Contante betaling aan onze medewerker op de luchthaven Betaling voor kleinere excursies (safari's,... ...Lees verder