Excursie naar Caïro per vliegtuig vanuit Hurghada / vanaf 20 euro

volwassenen
140.00
kinder
125.00
Selecteer reisdatum
Vul het totaal aantal reizigers in
Verzend verzoek
 • Afhaalservice
 • Beschikbaarheid : Dagelijks
 • Oppakken: Rond: 04.30 uur
 • Opbrengst: Rond 21.00 uur
Caïro 1 dag met het vliegtuig. Excursie van Hurghada naar Caïro per vlucht, bezoek de attracties in Caïro: de piramides van Gizeh en de sfinx, de tentoonstelling van koning Tut Anch Amon, het Egyptisch Nationaal Museum en eventueel een feloektocht op de Nijl.

Prijzen

Price per Person
 • 140.00 Price per volwassenen
 • 125.00 Price per kinder

Bij de prijs inbegrepen

 • Flug Hurghada-Kairo-Hurghada
 • Bezoek aan de piramides van Gizeh en de Sfinx
 • Bezoek aan het Egyptisch Museum
 • Nederlandstalige gids
 • Lunchen
 • Alle toegangsprijzen voor de bezienswaardigheden

Niet bij de prijs inbegrepen

 • Toegang tot de grafkamer van Cheops of de grafkamer van de piramide van Chefern
 • Drankjes in het restaurant
 • Eventuele extra kosten die niet in het programma worden genoemd
 • 15 euro voor transfers in Hurghada en Caïro

Meenemen

 • Paspoort of identiteitskaart met visum
 • Ontbijtpakket
 • Camera
 • Warme kleding in de winter
 • Lichte kleding in de zomer
 • zonnebril

Route

Hurghada Pyramids Excursies - Excursie Hurghada Cairo Flight

-

Excursie van Hurghada naar Caïro en de piramides per vliegtuig kosten

(Prijs) vanaf 155 EUR per persoon Wat is inbegrepen ?

-

Vlucht Hurghada -Caïro-Hurghada

Transfer per bus met airconditioning in Caïro

Bezoek aan het Egyptisch Nationaal Museum

Nederlandstalige gids

Bezoek de piramides van Gizeh en de sfinx

Lunch in een goed restaurant (in buffetvorm, ook geschikt voor vegetariërs)

Alle toegangsprijzen hij de bezienswaardigheden?

………………………………….

Khan El Khalili Bazaar (kan individueel bezocht worden, afhankelijk van de wensen van de gast of arrangement binnen de reisgroep)

Stadstour in de oude stad van Caïro

Tijdens een stadstour in de oude stad van Caïro (we volgen de wensen van onze gasten, de stadstour kan bij aankomst in Caïro individueel worden besproken met de gids), bijvoorbeeld kunt u ook de Saladin Citadel en de Alabaster Moskee van buitenaf zien en de Moskee van Amr Eben Bezocht El ASS.

Boottocht op de Nijl (felucca-rit) (tegen betaling), afhankelijk van de afspraak met de gids mogelijk

Beschrijving :

Hier geven we je een voorbeeld (korte beschrijving) van de excursie van Hurghada naar Caïro naar de piramides per vliegtuig. Houd er rekening mee dat de bestemmingen in Caïro en de volgorde van de bezienswaardigheden individueel worden besproken door de lokale gids.

In de vroege ochtend wordt u van uw hotel naar de luchthaven van Hurghada gereden, vanwaar u aan boord gaat van een vlucht van 45 minuten (inclusief service aan boord en drankjes) naar Caïro.

Bij de uitgang van de aankomsthal in Caïro heet onze Duitstalige gids u welkom met het bordje "Book Tour Egypt" en wacht de bus met airconditioning buiten op u. Hij zal uw wensen met u bespreken in de bus en vervolgens de dagelijkse routine bepalen en uitleggen. Nu is het op naar het Egyptisch Museum . Gelegen aan het Al Tahrir-plein in het centrum van Caïro, werd het in 1900 gebouwd in neoklassieke stijl naar plannen van de Franse architect Marcel Dourgnon. De opening vond plaats in 1902. Het herbergt verreweg de grootste collectie oude Egyptische kunst ter wereld, zoals de gouden kist van koning Toetanchamon met al zijn uitgebreide en hoogwaardige grafgiften. Onze gids zal u tijdens een goed verblijf van twee uur op humoristische wijze de belangrijkste exposities uitleggen en uw vragen beantwoorden. Daarna heeft de geest wat rust nodig. Zo kun je tijdens een feluccatocht (boottocht op de Nijl) heerlijk ontspannen en Caïro op het water ontdekken. Na een smakelijke lunch ( goed restaurant ) gaan we direct naar het bezoek van de piramides van Gizeh , deze behoren tot de meest bekende gebouwen van de mensheid. Ze zijn een van de oude wereldwonderen. In dit gebied zijn in totaal drie piramides te vinden, de Chephren, de Cheops en de Menkaure piramides . U kunt het terrein te voet, te paard of per kameel verkennen. Onze gids geeft je tips en aanbevelingen. Ga verder naar de Grote Sfinx van Gizeh , verreweg de beroemdste en grootste Sfinx. De Sfinx bestaat uit een mensenhoofd op een leeuwenlichaam, waarbij het mensenhoofd te klein is in verhouding tot het leeuwenlichaam. De Sfinx werd uitgehouwen uit de overblijfselen van een kalkstenen heuvel die dienst deed als steengroeve voor de Piramide van Cheops. Hierdoor bevindt het zich in een holte die in de loop van de tijd steeds weer is opgevuld door stuifzand. Geniet van uw verblijf in het nog intacte wonder van de antieke wereld... Als mogelijke afsluiting van uw verblijf in Caïro kunt u ontspannen slenteren door de beroemde bazaarstraat Khan EL Khalili. Na een spannende en veelbewogen dag in Caïro, brengt onze gids je naar de luchthaven. De terugvlucht is net zo vermakelijk en je wordt na aankomst in Hurghada naar je hotel gereden.

Belangrijk! We raden stevige, comfortabele schoenen en bescherming tegen de zon aan.

Excursie naar Caïro vanuit Hurghada

Excursie van Hurghada naar Caïro per vlucht, bezoek de attracties in Caïro: de piramides van Gizeh en de sfinx, de tentoonstelling van koning Tut Anch Amon, het Egyptisch Nationaal Museum en eventueel een feloektocht op de Nijl, tegen betaling.

De excursies van Hurghada naar Caïro worden met verschillende vervoersmiddelen gemaakt. Eerst is er een busrit van zes uur ( Hurghada Cairo Bus Excursion ) door het prachtige landschap van Egypte.

De prijs is afhankelijk van het aantal deelnemers, stuur ons een aanvraag en wij maken een offerte met de exacte prijs.

(Vliegticketprijzen fluctueren dagelijks, we raden aan om tegen een vaste prijs te boeken)

Reviews (0 Reviews)

Hoe boek je?

Hoe kunt u boeken? Uw vragen/zorgen zijn erg belangrijk voor ons. Daarom kunt u ons in dringende gevallen ook telefonisch bereiken op het mobiele nummer 00201000835673 (WhatsApp en Viber berichten zijn ook mogelijk) "bijna" 24 uur of per direct mail naar info@book-tour-egypt.com .... Invullen in de gegevens op de "Reserveer nu" pagina, e-mail ons of bel 00201000835673. Dan maken we een passende afspraak met onze gids in uw hotel. Na uw aankomst zal hij u ontmoeten en u meer informatie geven over de door u geboekte excursie, uw vragen beantwoorden en u het ontvangstbewijs al... ...Lees verder

Hoe betaal je ?

U kunt het gehele bedrag of een aanbetaling via uw bank overmaken op onze rekening of contant betalen ter plaatse in Egypte. Wanneer u in Egypte aankomt, zal onze gids u bezoeken in het hotel, het geld of het saldo ophalen en u het ontvangstbewijs geven Wij bieden vijf opties: - U kunt het gehele bedrag of een aanbetaling op onze rekening overmaken via uw bank - Overboeking van het volledige bedrag of een deel van het bedrag als aanbetaling Betaling via PayPal (eventueel gekoppeld aan kosten) Contante betaling aan onze medewerker op de luchthaven Betaling voor kleinere excursies (safari's,... ...Lees verder